Find dit fag her

Som afslutning på din Diplomuddannelse i Ledelse skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Vil du gerne udvide dine ledelsesmæssige kompetencer indenfor coaching og medarbejderkommunikation? På faget Ledelse og coaching lærer du at integrere coaching i din ledelse.

Få en forståelse for hvordan ledelse, kommunikation og organisationsudvikling er tæt forbundet, og lær hvordan du som leder håndterer konflikter.

Få nye perspektiver på ledelse og Human Resource Management (HRM), og bliv i stand til at inddrage HR Management-perspektiver i dine daglige ledelsesopgaver.

Vil du gerne indgå i udviklingen og implementeringen af virksomhedens strategiske beslutninger? På faget Strategisk ledelse lærer du at relatere din egen ledelsesmæssige praksis til teorier, begreber og metoder indenfor strategisk ledelse.

Ser du forandring i din virksomhed som en konkurrencemæssig fordel, og vil du gerne arbejde med styring af forandringsprocesser? På Forandringsledelse lærer du som leder at håndtere og gennemføre forandringer og udvikling i virksomheden i praksis.

På teamledelse får du redskaber til at udvikle og motivere dit team til en performance på højeste niveau.

Vil du gerne udbygge dine ledelsesmæssige kompetencer indenfor projektledelse på et højt akademisk niveau? Så er SmartLearnings online diplomfag Projektledelse oplagt for dig.

Synes du, det er spændende at reflektere over samspillet i organisationer og hvordan processer, styring og ledelse kan være med til at realisere organisationens mål? Så er faget Organisation, udvikling og samskabelse noget for dig.

Anser du aktiv kompetenceudvikling af medarbejdere som en vigtig del af virksomhedens grundlag for vækst, og vil du gerne være med til at lede denne udvikling? Så er SmartLearnings online diplomfag Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling et godt afsæt.

Savner du teori og praksis til videreudvikling af din personlige lederstil? På Det personlige lederskab og forandring udvikles din forståelse for betydningen af det profesionelle lederskabs forskellige ledelsestilgange, og opfattelsen af disse.