Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Kommunikation i praksis
smartlearning logo

Anser du god formidling for en afgørende faktor for succesrige virksomheder, og vil du gerne bidrage til god virksomhedskommunikation? På Kommunikation i praksis lærer du at bruge sproget målrettet, så du når din målgruppe.

Introduktion

På Kommunikation i praksis lærer du hvordan du via budskabs- og målgruppeanalyse finder frem til det rette kommunikationsmedie, og du får indblik i de dynamiske kommunikative processer og hvordan du planlægger virksomhedens kommunikation.

Vi beskæftiger os bl.a. med

  • tilpasning af virksomhedens kommunikation til en given situation, ud fra en analyse af afsender, modtager og budskab
  • relevante kommunikationsmodeller og -værktøjer til løsningen af dine daglige kommunikationsopgaver
  • planlægning af den korrekte kommunikationsstrategi, og om forskellen på kommunikationsstrategi, kommunikationsplan og kommunikationspolitik

Relevans

Kommunikation i praksis fokuserer primært på virksomhedskommunikation, og er relevant for dig der gerne vil udvide dine kommunikative kompetencer så du effektivt kan løse din virksomheds mundtlige, skriftlige og digitale kommunikationsopgaver.

Faget er en god start på din Akademiuddannelse (AU) i Kommunikation og formidling.

Udbytte

På Kommunikation i praksis får du kompetencerne til at

  • udvikle og skabe en god kommunikationsstrategi
  • benytte storytelling og tage højde for forskellen på hverdagssprog og fagsprog
  • reflektere over din egen kommunikative profil og til at benytte kommunikationspsykologi, en række præsentationsteknikker og målgruppeorientering, så du kan tilpasse din og din virksomheds kommunikation til en given situation og målgruppe

Praktisk

Kommunikation i praksis foregår online, hvorfor du får fleksibiliteten til selv at bestemme når og hvor du vil studere. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden professionelt.

Du kan tage faget som en del af din videreuddannelse, eller som et enketldag. Vi anbefaler at du tager Kommunikation i praksis som det første fag, hvis du planlægger at læse en AU i Kommunikation og formidling.

Tilbage

Din underviser

Mia Søgaard Finsen

Din underviser

Helle Bro Groth