Person der smiler

Hvem er vi?

Vi er SmartLearning, din frontrunner inden for online læring!

Vores hjerter banker for at gøre online undervisning til en spændende og værdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet.

Vi tør springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse.

Hvad gør os unikke?

Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skræddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning.

Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnær, med en tæt personlig dialog og tilpasset lige præcis dine behov.

Næsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig.

Vores mål er, at du får ny viden, den fornødne selvtillid og de rette kompetencer til at løse de udfordringer og muligheder, du møder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis.

Vores bidrag til samfundet

I en digital tidsalder er læring ikke længere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse.

Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der kræver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling.

Vores mål? At udstyre dig med viden og færdigheder, der skaber vækst og udvikling i samfundet og selvfølgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tænke på.

Vores vision

Vi drømmer stort hos SmartLearning!

Vi vil:

  • blive ved med at udfordre og udvikle det digitale læringsrum
  • tilbyde uovertruffen fleksibilitet, individualisering og kvalitet i undervisningen
  • aldrig gå på kompromis med at online undervisning selvfølgelig skal have (mindst) lige så meget nærvær og fællesskab som fremmødeundervisning

Vi er her for at åbne dørene til en verden af viden og skabe et mangfoldigt læringsunivers online, der ikke bare passer til den verden vi har i dag, men også den vi møder i morgen.

For tiden er vi for eksempel meget optagede af anvendelse af kunstig intelligens og bæredygtighed indenfor alle vores fagområder.

Vores mission

Vores mission er simpel: At fremme vækst, viden og udvikling gennem online læring.

Vi giver hver enkelt studerende friheden til at lære - når som helst og hvor som helst.

Vi dækker hele Danmark geografisk med vores online tilstedeværelse og giver alle danskere en unik mulighed for at studere uanset hvor de befinder sig i verden. Det skaber forudsætningerne for et bredt samfundsmæssigt kompetenceløft, som vil give vores lille land vigtige konkurrencefordele.

Vores rolle i erhvervsakademisektoren

Vi afprøver, udvikler, lærer og formidler vores viden til de otte danske erhvervsakademier, som ejer SmartLearning. Vi er nemlig et unikt samarbejde mellem alle otte danske erhvervsakademier, hvor vi til daglig er en del af erhvervsakademi Cphbusiness. 

På den måde er vi med til at sikre, at erhvervsakademierne altid er klædt på med den nyeste teknologi og de skarpeste pædagogiske metoder indenfor online uddannelse til glæde og gavn for alle studerende i vores akademisektor.

Udover at tilbyde online efter- og videreuddannelse for sektoren er vi også akademiernes ressourcecenter. Vores rolle spænder her fra at være indholdsleverandør til at rådgive om ny teknologi og pædagogiske metoder.

Vi er her for at understøtte undervisere og ledere i den fortsatte digitalisering af den fysiske undervisning.

Vil du møde ressourcecenteret kan du besøge dem på learninghub.dk

Vil du tage online efteruddannelse hos os? Tjek alle dine muligheder ud her