En Diplomuddannelse er en videregående uddannelse for dig der gerne vil tage en uddannelse på bachelorniveau, men uden at skulle på SU; en uddannelse du tager på deltid ved siden af dit arbejde.

En Diplomuddannelse er tilrettelagt som et deltidsstudie. Uddannelsen egner sig derfor særligt til dig der er i fuldtidsarbejde, men samtidig gerne vil tage en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle tage orlov fra arbejdet.

Diplomuddannelserne henvender sig til voksne med en kort eller mellemlang videregående uddannelse, der har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år.

Uddannelserne er tilrettelagt som deltidsuddannelser, så du har mulighed for at studere ved siden af dit fuldtidsarbejde. Du har dog mulighed for at sammensætte din uddannelse som fuldtidsstudie, og dermed forkorte uddannelsesperioden.

Du kan vælge at tage et enkelt fag eller sammensætte fagene til en fuld Diplomuddannelse, der afsluttes med et afgangsprojekt.

 

Diplomuddannelsens placering i uddannelsessystemet

Oversigt diplom

Hos SmartLearning foregår alle fag som 100% online studie. Du får dermed et meget fleksibelt studie, da du selv bestemmer hvornår og hvor du vil studere - du skal blot have adgang til internet.

Uddannelsernes opbygning

Diplomuddannelserne er tilrettelagt som deltidsstudie med et omfang af 60 ECTS, svarende til et års fuldtidsstudier.

Uddannelserne er bygget op af fag, der hver har et omfang af 5 eller 10 ECTS.

Du kan vælge at tage en hel Diplomuddannelse, eller at plukke enkelte fag ud der interesserer dig, eller som du har brug for i dit arbejde.

Alle fag afsluttes med en eksamen. Efterfølgende udstedes et enkeltfagsbevis.

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du er i tvivl om dine muligheder.

Se uddannelser på DiplomniveauSe fag på Diplomniveau

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder
Mere om uddannelserne