Diplomniveau
Diplom i Ledelse
Niveau

Mellemlang Videregående Uddannelse (MVU)

Fremtidsmuligheder

Masteruddannelse

Varighed

ca. 2-3 år på deltid

Diplomuddannelsen i Ledelse styrker dine lederevner, og giver dig en bred forståelse indenfor teori om ledelse, organisation og strategi. Du lærer desuden at udforme og fortolke overordnede mål og strategier.

 "Jeg har valgt at studere online da jeg har meget skiftende arbejdstider med meget rejse aktivitet, hvor jeg har mulighed for at deltage online. Da jeg var i Singapore, deltog jeg i eksamen via Skype på ambassaden. Studieformen har levet fuldt op til mine forventninger, med meget kompetente lærere. Strukturen og planlægningen har været meget god. Især optagelser af webinarer er godt."

Johnny Røn, Senior Manager, Head of Market Quality hos B&O, har studeret AU i Ledelse og Diplom i Ledelse hos SmartLearning.

 

 

Vil du være en endnu bedre leder?

Diplomuddannelsen i Ledelse er for dig, der er nuværende eller kommende leder i den offentlige eller private sektor.

Uddannelsen bygger videre på dine nuværende lederkompetencer og bidrager til en professionalisering af din ledelse i forhold til organisationens nuværende og fremtidige mål og udfordringer.

Uddannelsen foregår 100% online. Dit studie er fleksibelt og kan passes ind i en travl hverdag - på den måde har du stadig tid til både arbejde og privatliv ved siden af dit studie.

Et bredt udvalg af spændende valgfag giver dig muligheden for at tilpasse uddannelsen til lige netop dine behov og interesser.

Uddannelsens opbygning

Diplomuddannelsen i Ledelse består af en række obligatoriske fag, valgfag og et afsluttende afgangsprojekt.

Obligatoriske fag

Valgfag

Uddannelsen består af i alt 60 ECTS, hvoraf valgfagene udgør 15 ECTS. Deraf må max 10 ECTS ligge udenfor uddannelsens faglige område.

Du bør have en nyere computer for at kunne køre de programmer, du skal bruge på studiet. Programmerne kører bedst på Windows.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder
Mere om uddannelsen