Diplomniveau
Diplom i Ledelse
Niveau

Mellemlang Videregående Uddannelse (MVU)

Fremtidsmuligheder

Masteruddannelse

Varighed

ca. 2-3 år på deltid

Diplomuddannelsen i Ledelse styrker dine lederevner, og giver dig en bred forståelse indenfor teori om ledelse, organisation og strategi. Du lærer desuden at udforme og fortolke overordnede mål og strategier.

Du får ikke alene styrket dine generelle ledelseskompetencer på diplomuddannelsen i Ledelse, men gennem din prioritering af valgmoduler får du også styrket dine specifikke lederkompetencer i forhold til virksomhedens strategiske mål.

"Jeg har valgt at studere online da jeg har meget skiftende arbejdstider med meget rejse aktivitet, hvor jeg har mulighed for at deltage online i Webinar. Da jeg var i Singapore, deltog jeg i eksamen via Skype på ambassaden. Studieformen har levet fuldt op til mine forventninger, med meget kompetente lærere. Strukturen og planlægningen har været meget god. Især optagelser af Webinar er godt."

Johnny Røn er til daglig Senior Manager, Head of Market Quality hos B&O. Han har både læst en AU i Ledelse og Diplom i Ledelse hos SmartLearning

Diplomuddannelsen i Ledelse er primært for nuværende og kommende ledere i den offentlige og private sektor.

Uddannelsen bygger videre på dine nuværende lederkompetencer og bidrager til en professionalisering af din ledelse i forhold til organisationens nuværende og fremtidige udfordringer.

Uddannelsen foregår online, hvorfor studiet er så fleksibelt at du kan tilrettelægge din videreuddannelse så det passer bedst ind i din hverdag.

Du kan desuden tilpasse uddannelsen efter dine behov og interesseområder.

Uddannelsens opbygning

Diplomuddannelsen i Ledelse består af en række obligatoriske fag, valgfag og et afsluttende afgangsprojekt.

Obligatoriske fag

Valgfag

Uddannelsen består af i alt 60 ECTS, hvoraf valgfagene udgør 15 ECTS. Deraf må max 10 ECTS ligge udenfor uddannelsens faglige område.

Du bør have en nyere computer for at kunne køre de programmer, du skal bruge på studiet. Programmerne kører bedst på Windows.

Vi anbefaler en pc med Windows 10, mindst 8 Gb RAM, mindst 1.8  GHz processor (gerne quad-core) og gerne en SSD-harddisk. 

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder
Mere om uddannelsen