Person som smiler

Få betalt op til 10.000 kr af din uddannelse - what's not to like?

Hvert år får vi en pulje penge, som vi fordeler efter “først til mølle” princippet. Så skynd dig at læse videre og se om du er i målgruppen:

 

Kan jeg søge penge fra Omstillingsfonden?

Du kan søge, hvis du kan svare ja til de her spørgsmål:

  • Vil du tage et fag på en af vores akademi- eller diplomuddannelser?
  • Er du ufaglært, faglært eller har en kort eller mellemlang videregående uddannelse (minus HD)?
  • Er du i beskæftigelse, når faget starter (dog ikke som selvstændig eller i et studiejob)?

Kan du svare ja til det hele? Så er omstillingsfonden skræddersyet til dig!

Du får betalt dit fag ved at tilmelde dig faget, og undervejs i processen får du mulighed for at søge om omstillingsfond. Så 1-2-3 - sæt igang!

 

Hvilke fag kan jeg få tilskud til?

Er du en af de heldige, som kan få midler, så betyder det, at du kan søge omstillingsfond til stort set alle vores fag. 

Her kan du se, hvordan du afgør, hvilke fag du kan få tilskud til:

  • Er du faglært eller ufaglært? Så kan du faktisk søge omstillingsfond til ALLE vores fag!
  • Har du en kort eller mellemlang videregående uddannelse? Så kan du søge omstillingsfond til langt de fleste af vores fag. Du kan ikke søge fag på AU i Ledelse og Diplom i Ledelse. De er desværre undtaget ordningen, når du har en videregående uddannelse. Den gode nyhed er, at der stadig er oceaner af muligheder!

 

Er puljen tom? Søg alligevel og kom på venteliste

Oh no er puljen løbet tør for midler? Intet problem, du kan stadig søge midler fra Omstillingsfonden, i forbindelse med at du tilmelder dig dit fag. Du kommer på en venteliste, og hvis vi skulle være så heldige, at vi får ekstra midler, så er du først i køen.

Hvis vi desværre ikke får flere midler, så hører du fra os, så vi kan finde ud af, om vi skal finde en anden måde, du kan betale dit fag på eller du vil afmeldes faget.

 

Alt det praktiske

  • Vi må først bekræfte en fondstilmelding 4 måneder før fagets start. Så har du tilmeldt dig i rigtig god tid, så kommer du på venteliste
  • Har du har valgt betaling med kort? Så skal du afslutte din tilmelding ved at gå til Betaling med kort. Hvis vi beder om dine kortdata, så skyldes det, at du overstiger grænsen på 10.000 pr. år eller du har valgt en tillægsydelse som f.eks. adfærdsprofil
  • Ups har du fået tildelt midler, som du ikke er berettiget til, så kommer vi til at opkræve dig det beløb, som vi ikke får dækket af fonden

 

Spørgsmål? Vi har svarene!

Har du brug for vejledning eller er du i tvivl om noget? Ring til os på 3615 4519 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hun er her for dig!

 

Husk… Vent ikke for længe - pengene fra Omstillingsfonden fordeles efter "først til mølle"-princippet!