Organisation og arbejdspsykologi

Flere startdatoer:

Vil du udvikle dine evner indenfor organisationsstruktur, arbejdspsykologi og ikke mindst sammenhængen mellem de to? På faget Organisation og arbejdspsykologi bliver du i stand til at analysere komplekse, organisatoriske problemstillinger.

Introduktion

På Organisation og arbejdspsykologi udvikles dine lederevner til at fungere i samspillet mellem virksomhedens struktur, styringsprocesser og kultur, så du kan præge dine medarbejdere ved hjælp af ændringer i organisationen og arbejdsprocesserne. 

Faget fokuserer på

  • hvordan organisatoriske strukturer motiverer dine medarbejdere forskelligt, og hvordan du dermed kan skabe den mest hensigtsmæssige virksomhedsstruktur
  • betydningen af trivsel og arbejdsmiljø, såvel som forskelle i individuelt og team arbejde
  • betydningen af motivationsfaktorer, og vigtigheden af den rigtige sammensætning af arbejdsgrupper

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil tage del i løsningen af virksomhedens organisatoriske opgaver og problemstillinger gennem en forståelse for organisationslivets og arbejdspsykologiens processer og problemstillinger.

Udbytte

Organisation og arbejdspsykologi giver dig kompetencerne til at

  • analysere forskellige problemstillinger der opstår som følge af komplekse organisationsstrukturer, og derved styrke dine kompetencer indenfor ledelsesmæssige, organisatoriske og motivationspsykologiske områder
  • analysere og definere udviklingsbehov inden for det organisatoriske og arbejdspsykologiske område
  • forstå og tage højde for de komplekse sammenhænge en virksomheds mange funktioner udgør, og at deltage i organisatoriske udviklingsprocesser

Praktisk

Du kan tage Organisation og arbejdspsykologi som en del af din akademiuddannelse i Ledelse, som et valgfag på en anden akademiuddannelse eller som et enkeltstående lederkursus.

SmartLearnings online studie giver dig et fleksibelt læringsforløb, som kan tilrettelægges efter dine arbejdstider, så du kan udvikle dine lederegenskaber når det passer dig.

OBS Hvis du stiler mod en AU i Ledelse, anbefales at du tager Ledelse i praksis forud for Organisation og arbejdspsykologi.

Tilbage

Underviser

Finn Aagaard

Finn er Civiløkonom, og er desuden uddannet indenfor voksenpædagogik

Underviser

Adam Holmegaard

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder