En Akademiuddannelse (AU) er for dig der gerne vil tage en videregående uddannelse, men uden at skulle på SU; en uddannelse du tager på deltid sideløbende med dit arbejde.

En Akademiuddannelse er en erhvervsrettet videregående uddannelse for voksne. Akademiuddannelserne er tilrettelagt som deltidsstudie, så du har mulighed for at studere ved siden af dit fuldtidsarbejde.

Uddannelsen retter sig mod dig der i forvejen har en uddannelse, har været på arbejdsmarkedet i minimum 2 år, og gerne vil have en videregående uddannelse eller specialisere dig indenfor et særligt område - uden at skulle sige dit arbejde op.

Du kan vælge at tage et enkelt fag eller sammensætte fagene til en fuld Akademiuddannelse, der afsluttes med et afgangsprojekt.

Info om Merkonom bevis i Mere om uddannelserne.

Akademiuddannelsens placering i uddannelsessystemet

Oversigt akademi

Hos SmartLearning foregår en Akademiuddannelse som 100% online studie. Du får derfor et meget fleksibelt studie, da du selv bestemmer hvornår og hvor du vil studere. Eneste krav er at du har internetadgang.

Uddannelsernes opbygning

Akademiuddannelserne er tilrettelagt som deltidsstudie med et omfang af 60 ECTS, svarende til et års fuldtidsstudie. 

Uddannelserne er bygget op af fag, der hver har et omfang af 5 eller 10 ECTS.

En Akademiuddannelse består af obligatoriske fag på minimum 20 ECTS, valgfag eller retningsspecifikke fag på maximum 30 ECTS, samt et afgangsprojekt på 10 ECTS.

På enkelte uddannelser kan du vælge en specifik uddannelsesretning der består af retningsspecifikke fag, der målretter uddannelsen i en bestemt retning.

Du kan vælge at tage en hel Akademiuddannelse, eller at plukke enkelte fag ud.

Alle fag afsluttes med en eksamen. Efterfølgende udstedes et enkeltfagsbevis.

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du er i tvivl om dine muligheder.

Se uddannelser på AkademiniveauSe fag på Akademiniveau

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder
Mere om uddannelserne