Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo
A Akademiniveau
Salg og marketing

Akademiuddannelse (AU) i International Handel og Markedsføring

Niveau

Kort Videregående Uddannelse (KVU)

Fremtidsmuligheder

Diplomuddannelse

Varighed

ca. 2-3 år på deltid

Har du talent for salg, handel og markedsføring? Og er det et felt du gerne vil beskæftige dig med? Så er akademiuddannelsen (AU) i International handel og markedsføring lige noget for dig.

I en globaliseret verden er virksomheder i evigt stigende konkurrence for at afsætte deres produkter eller ydelser. Med en kompetent salgs- og marketingsafdeling kan virksomheden være et skridt foran konkurrenterne.

Har du en Akademiuddannelse i International handel og markedsføring i bagagen vil du være solidt rustet til at varetage virksomhedens marketingtiltag, for derigennem at stimulere kundernes efterspørgsel. Det gælder uanset om det er på B2B eller B2C markedet, nationalt såvel som internationalt.

Uddannelsen er både udfordrende og kompetencegivende.

Da studiet foregår online, er den samtidig så fleksibelt tilrettelagt, at du selv vælger når og hvor du vil studere. På den måde kan du tilrettelægge din videreuddannelse, så det passer ind i din hverdag.

Du vælger selv om du vil tage hele akademiuddannelsen, eller blot udvælge de fag der interesserer dig.

Uddannelsens opbygning

På AU i International handel og markedsføring kan du vælge uddannelsesretningen Salg eller vælge at tage uddannelsen uden specifik retning.

Denne opdeling er for at imødekomme den variation der findes indenfor salg, handel og marketing.

Retningerne er lige kompetencegivende.

Obligatoriske fag

Valgfag

Det er ikke et krav at du følger den rækkefølge på fagene, som er listet op herover. Vi anbefaler dog at du tager faget Afsætningsstrategi som det første fag på uddannelsen.

Hvis du vælger at tage uddannelsen uden uddannelsesretning skal du vælge valgfag for 20 ECTS.

På den med uddannelsesretning er der ikke plads til valgfag. I stedet fungerer nogle af valgfagene som retningsbestemte obligatoriske fag. Se yderligere information på fanerne nedenfor.

Der findes yderligere valgfag på uddannelsen. Se mere på AUDiplom.dk.

Uddannelsen består af fag for i alt 60 ECTS.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Liselotte Hansen

Studievejleder

36 15 45 19

Mere om uddannelsen