To personer der ser på hinanden

Så, du har spottet det fag, der får dine mål lidt tættere på. Skønt! Næste skridt er, at vi får dig tilmeldt. Du skal finde tilmeldingsblanketten på fagets side, og udfylde den.

Når du har sendt din tilmelding af sted, skal du holde et vågent øje med din indbakke (og måske også dit spamfilter) – vi sender en lille skov af mails til dig:

  • Bekræftelse på tilmelding: Så snart du har klikket tilmeld, får du kort efter en mail fra os, der bekræfter, at vi har fanget din tilmelding. Hvis den ikke lander hos dig, skal du skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Status på fagets oprettelse: Hvis vi i første mail ikke har fortalt dig at faget starter, betyder det, at vi mangler en tilmelding eller to for at faget kan blive oprettet. Bare rolig, vi sender dig en opdatering lige så snart, vi har nyt – senest når vi når tilmeldingsfristen. Og her sniger sig også et link til litteraturlisten med
  • Dit login: Tid til at komme i gang! Senest dagen inden dit fag starter, sender vi dine login-information til vores læringsplatform Studie SmartLearning. Du kan logge ind og se dit fag fra kl. 8 af på opstartsdagen

Hvis faget, mod forventning, ikke skulle blive til noget, er vi hurtige på tasterne for at give dig besked, så du kan enten kan komme med ombord på et andet fag eller melde helt fra. Vi finder altid den løsning, der passer bedst til dig.

Har du valgt at betale med Dankort eller MasterCard, trækker vi beløbet på din konto, når startskuddet lyder.

Sidder du tilbage med spørgsmål? Du kan altid fange os her