Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Ledelse i praksis
smartlearning logo

Er du mellemleder, teamleder eller anser du dig for at være fremtidens leder? Ledelse i praksis er faget for dig, der gerne vil have bedre resultater og bedre relationer.

Flere startdatoer:

Introduktion

På faget Ledelse i praksis får du indsigt i dine egne ledelsesmæssige styrker og svagheder.

På faget arbejder vi med

  • ledelsesadfærd og ledelsesmæssig kommunikation, så du effektivt kan kommunikere dine forslag, løsninger og planer til medarbejderne
  • sammenhængen mellem lederstil, ledertype og ledersyn
  • værdibaseret ledelse og situationsbestemt ledelse

Relevans

Ledelse i praksis er skræddersyet til mellemlederen der savner efteruddannelse i praktisk ledelse. Samtidig er Ledelse i praksis et godt udgangspunkt for dig, der gerne vil være leder, da det giver dig et godt afsæt til din egen lederudvikling.

Faget fungerer desuden som et godt afsæt for dig, der gerne vil tage en grundlæggende lederuddannelse eller en Akademiuddannelse i Ledelse. Selvom du har været leder i flere år, savner du måske konkrete praktiske værktøjer du kan bruge i din hverdag.

Udbytte

Ledelse i praksis udbygger dine kompetencer, så du bliver du i stand til at

  • udvikle din egen lederstil gennem ledelsesmæssig selvforståelse
  • håndtere konflikter
  • tilpasse din lederstil til den enkelte situation eller problemstilling
  • benytte situationsbestemt ledelse og værdibaseret ledelse

Praktisk

Se underviser Andreas Kærgård præsentere sig selv her

Som mellemleder i  en virksomhed er det vigtigt for dig med konkrete kompetencer som kan bruges med det samme. Derfor er Ledelse i praksis opbygget således, at du fra de første lektioner kan bruge kompetencerne i de konkrete problemstillinger du dagligt møder på din arbejdsplads. Det er samtidig aspekter som du som kan arbejde med fremadrettet med henblik på at tiltræde en lederstilling i fremtiden.

Tilbage

 

Din underviser

Andreas Kærgård

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Din studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder
3615 4519