Indledende studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning

Indledende studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning er et forberedende fag til akademiuddannelserne. Du får en grundig introduktion til livet som studerende, herunder praktiske studieteknikker og -værktøjer, projektskrivning og formidling.

 

Vil du gerne tage et fag i dit eget tempo og kribler det i fingrene for at komme i gang med det samme? Så er Indledende studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning en oplagt mulighed. Faget er med løbende optag, og du bestemmer selv, hvor hurtigt du vil gennemføre faget. Du kan dog maksimalt bruge 4 måneder. 

Introduktion

Formålet med faget er at forberede dig til at studere på akademiniveau.

På faget får du grundlæggende kompetencer og værktøjer, der gør dig i stand til at arbejde metodisk og struktureret, når du skal udarbejde og formulere større opgaver, projekter, cases og synopsis

Du får en genopfriskning af de nyttigste færdigheder indenfor projektskrivning, og sikrer dig derved et succesfuldt studieforløb.

Vi gennemgår blandt andet hvordan du bedst og mest effektivt planlægger din tid, og kan bruge læse- og skriveteknikker.

Du bliver desuden introduceret til livet som online studerende og vil komme til at prøve forskellige online metoder. Du deltager i webinarer og samarbejder med andre studerende om at vurdere opgavebesvarelser.

Relevans

Kurset er særligt relevant for dig der

  • har brug for at få genopfrisket, hvordan du skriver projekter, problemformuleringer og synopsis
  • har planer om senere at tage et akademifag, hvor du skal skrive et projekt der skal forsvares mundtligt
  • har planer om at studere på akademiniveau

Udbytte

Du lærer at udarbejde en god og gennemtænkt problemformulering, og hvordan du besvarer den fyldestgørende.

Herudover får du viden om dataindsamling og forskellige teknikker, som du bruger til at skabe det vidensmæssige grundlag for en god skriftlig opgave.

Praktisk

SmartLearnings forberedende online fag i studieteknik er så fleksibelt, at du kan tilrettelægge forløbet efter dine arbejdsmæssige og private forhold. Det du lærer på faget kan du straks bruge i dit studie.

Underviser

Finn Rylov

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder