Akademiniveau
Logistik
Niveau

Kort Videregående Uddannelse (KVU)

Fremtidsmuligheder

Diplomuddannelse

Varighed

ca. 2-3 år på deltid

Den evigt globaliserende verden stiller større og større krav til virksomheders logistiske kompetencer. Er du på udkig efter en karriere indenfor handel på tværs af grænser med fokus på transportleddet, så er du kommet til det rette sted hos SmartLearning.

Den stigende handel på tværs af landegrænser betyder at virksomheder i større grad efterspørger medarbejdere med ekspertise indenfor ressourcestyring, toldregler, internationale relationer og praktisk udførelse.

Akademiuddannelsen i International transport og logistik ruster dig til at klare virksomhedens logistiske udfordringer - samt dine egne på et krævende jobmarked.

Uddannelsen er både udfordrende og kompetencegivende.

Uddannelsen foregår online hvorfor du får et fleksibelt studie, hvor det er dig der bestemmer når og hvor du vil studere. På den måde kan du tilrettelægge din videreuddannelse, så det passer ind i din hverdag.

Du vælger selv om du vil tage hele akademiuddannelsen, eller blot udvælge de fag der interesserer dig.

Uddannelsens opbygning

På AU i International transport og logistik kan du vælge mellem uddannelsesretningerne Transport eller Indkøb, eller vælge at tage uddannelsen uden specifik retning.

Denne opdeling er for at imødekomme den variation af jobs der findes indenfor transport og logistik. Retningerne er lige kompetencegivende.

Obligatoriske fag

Valgfag

Omfanget af valgfag afhænger af, om du vælger en uddannelsesretning, eller vil tage uddannelsen uden retning:

  • retningerne Transport og Indkøb: valgfag for 10 ECTS
  • uden retning: valgfag for 30 ECTS

På uddannelsesretningerne fungerer nogle af valgfagene som retningsbestemte obligatoriske fag.

Du skal i alt have fag for 60 ECTS.

Du bør have en nyere computer for at kunne køre de programmer, du skal bruge på studiet. Programmerne kører bedst på Windows.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder
Mere om uddannelsen