Varighed:

7 uger

Tilmeldingsfrist:

17/02 2025

Pris (ekskl. litteratur):

DKK 6.090,00

Glæd dig til at lære

 • Om FN’s 17 verdensmål og få en dyb forståelse af, hvordan de kan integreres i din virksomheds strategi og daglige drift.
 • Om cirkulær økonomi og hvordan du strategisk kan arbejde med det i forhold til vækst og konkurrencesituation.
 • Metoder, der kan hjælpe jer med at bygge stærke og bæredygtige forretningsmodeller, der balancerer profit, mennesker og planet.
 • Hvordan du kan navigere, evaluere og forbedre din virksomheds cirkulære økonomi og tredobbelte bundlinje.

Faget er for dig, der…

 • Ønsker at spille en nøglerolle i at forme en fremtid, hvor forretning og bæredygtighed går hånd i hånd.
 • Er ivrig efter at transformere og forbedre din virksomheds sociale, miljømæssige og økonomiske fodaftryk.
 • Ønsker at skærpe din forståelse af, hvordan bæredygtighed kan blive en central del af din virksomheds konkurrencefordel.

Fordele for din arbejdsplads og din karriere

 • Du vil kunne designe og implementere bæredygtige forretningsstrategier, der styrker både økonomisk ydeevne og samfundsmæssigt ansvar.
 • Du bliver virksomhedens go-to, når snakken falder på myndighedskrav om tredobbelte bundlinje og CO2 regnskab.
 • Du vil bruge effektive kommunikationsstrategier, når du skal formidle bæredygtige initiativer til stakeholders og kunder og dermed styrke virksomhedens image.
 • Du er et stærkt kort i tværfaglige samarbejder, når I sammen skal udvikle nye bæredygtige forretningsmodeller og -værdikæder.

Vi glæder os helt vildt til at møde dig - online, naturligvis 😉

Læs mere om faget

 • Underviser

  Henning Knudsen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 3615 4519

Telefon åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 15.00
Fredag kl. 9.00 - 13.00

I tvivl? Vi er her for at hjælpe dig. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Har du allerede kompetencerne, men mangler et formelt bevis? Så kan du søge om en såkaldt realkompetencevurdering (RKV), og få afklaret om du kan få et bevis uden at tage faget. Se mere og start ansøgningen her

Hos SmartLearning kan du studere 100% online. Det giver dig frihed, fleksibilitet – og mere tid til alt det, der er vigtigt i dit liv.

Giv din karriere et boost i toget på vej til arbejde, når børnene er lagt i seng om aftenen eller fra hængekøjen i sommerhuset. 

Vi er med dig, hvorend du er – og du kan altid sløre din baggrund i Zoom, hvis du ikke vil dele dine bunker af vasketøj med os andre 😉

Din underviser er særlig dygtig til at undervise online – så dit udbytte af faget bliver mindst lige så godt som ved god gammeldags fremmødeundervisning. Det er vi faktisk ret stolte af, at du bare ved det.

Vil du læse mere om livet som online-studerende, så tjek de her artikler ud:

Fandt du ikke svaret – eller er du i tvivl om noget? Se vores oftest stillede spørgsmål her.

Tilmeld dig nu

Faget Bæredygtig forretningsforståelse hører under uddannelsen Akademiuddannelse (AU) i bæredygtighed og grøn omstilling.

Læs mere om uddannelsen

„Vi værner om, at din uddannelse altid er så fleksibel, som overhovedet muligt. Det meste af din undervisning kan du tage præcis, når det passer dig. Men menneskelig kontakt kommer du ikke til at mangle (tværtimod): Du har altid en direkte linje til din underviser, som guider dig personligt gennem dit læringsforløb“

Kristina Bille Grill-Henriksen, Uddannelseschef

Sådan fungerer din online undervisning

Hjælp