Udvikling af store systemer

Vil du lære, hvordan du designer, implementerer og vedligeholder store systemer, der kan skalere? På faget Udvikling af store systemer får du indsigt i vigtige systemudviklingsmetoder, som continuous integration and delivery, og du bliver klædt på at til indgå i et samarbejde i store udviklingsorganisationer

Introduktion

På faget Udvikling af store systemer får du kompetencerne til at kunne arbejde systematisk med nyudvikling, videreudvikling og integration af store IT-systemer. Du får værktøjerne til at benytte versionsstyringssystemer og konfigurations- og fejlrapporteringssystemer til at sikre løbende test, integration og deployment af softwaren. Du får også tjek på, hvordan du kan benytte forskellige teknikker til opdeling af et system i delsystemer for at lave løse koblinger mellem systemets dele og minimere afhængighederne.

Du lærer bl.a. om

  • systemer til løbende kvalitetssikring og levering (continuous integration and delivery)
  • konfigurations- og fejlrapporteringssystemer
  • arkitekturmønstre for store, distribuerede systemer

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil udvikle store kvalitets IT-systemer i en effektiv og sikker proces.

Udbytte

Du får kompetencerne til at

  • designe og specificere krav til delsystemer
  • anvende systemer til løbende kvalitetssikring og levering
  • tilpasse udviklingsmetoder og udviklingsprocesser til udvikling af store distribuerede systemer

Praktisk

Faget Udvikling af store systemer er så fleksibelt, at du kan tilrettelægge studiet, så det passer bedst ind i din hverdag med familie, arbejde og fritid. Vi tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage

Underviser

Morten Christian Empeno Kristensen