Varighed:

14 uger

Tilmeldingsfrist:

17/02 2025

Pris (ekskl. litteratur):

DKK 8.090,00

Glæd dig til at lære

 • Strategimodeller i lyset af bæredygtighed, der gør dig i stand til at  træffe informerede beslutninger, der gavner både din virksomhed og miljøet
 • Hvordan strategianalyse og -udvikling kan give din virksomhed nye fordele og en stærkere position på markedet.
 • At analysere og forstå indflydelsen af strategiske tiltag i forhold til bæredygtighed for både organisationer og deres interessenter.
 • At gøre bæredygtig udvikling til en integreret del af den strategiske proces.

Faget er for dig, der…

 • Er ivrig efter at lede positive og ansvarlige forandringer mod en grønnere fremtid.
 • Ønsker at spille en central rolle i udviklingen og implementeringen af din virksomheds bæredygtige strategi.
 • Er motiveret for at transformere teori til praksis og være del af den aktive løsning i realiseringen af bæredygtige mål.

Fordele for din arbejdsplads og din karriere

 • Du bliver en værdifuld spiller, der kan udføre strategianalyse, udvikling og implementering med et stærkt fokus på bæredygtighed.
 • Du får evnerne til at omsætte din virksomheds strategiske mål til konkrete, bæredygtige handlinger og forandringer, som faktisk gør en forskel.
 • Er udstyret til at identificere og løse strategiske udfordringer i en bæredygtig kontekst, hvilket placerer dig som en nøgleaktør i din virksomheds grønne rejse.
 • Du er hverken bleg for at vurdere og kommunikere din virksomheds strategiske situation og fremtidsvisioner eller anbefale og implementere effektive grønne initiativer.

Vi glæder os helt vildt til at møde dig - online, naturligvis 😉

Læs mere om faget

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 3615 4519

Telefon åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 15.00
Fredag kl. 9.00 - 13.00

I tvivl? Vi er her for at hjælpe dig. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Har du allerede kompetencerne, men mangler et formelt bevis? Så kan du søge om en såkaldt realkompetencevurdering (RKV), og få afklaret om du kan få et bevis uden at tage faget. Se mere og start ansøgningen her

Hos SmartLearning kan du studere 100% online. Det giver dig frihed, fleksibilitet – og mere tid til alt det, der er vigtigt i dit liv.

Giv din karriere et boost i toget på vej til arbejde, når børnene er lagt i seng om aftenen eller fra hængekøjen i sommerhuset. 

Vi er med dig, hvorend du er – og du kan altid sløre din baggrund i Zoom, hvis du ikke vil dele dine bunker af vasketøj med os andre 😉

Din underviser er særlig dygtig til at undervise online – så dit udbytte af faget bliver mindst lige så godt som ved god gammeldags fremmødeundervisning. Det er vi faktisk ret stolte af, at du bare ved det.

Vil du læse mere om livet som online-studerende, så tjek de her artikler ud:

Fandt du ikke svaret – eller er du i tvivl om noget? Se vores oftest stillede spørgsmål her.

Tilmeld dig nu

Faget Virksomhedens bæredygtige strategi hører under uddannelsen Akademiuddannelse (AU) i bæredygtighed og grøn omstilling.

Læs mere om uddannelsen

„Vi værner om, at din uddannelse altid er så fleksibel, som overhovedet muligt. Det meste af din undervisning kan du tage præcis, når det passer dig. Men menneskelig kontakt kommer du ikke til at mangle (tværtimod): Du har altid en direkte linje til din underviser, som guider dig personligt gennem dit læringsforløb“

Kristina Bille Grill-Henriksen, Uddannelseschef

Sådan fungerer din online undervisning

Hjælp