Programmering

Vil du udvide dine kompetencer inden for IT området? Så er faget Programmering noget for dig. Du bliver introduceret til tankegangen bag programmering og får grundlæggende teknikker til at programmere.


Vil du gerne tage et fag i dit eget tempo og kribler det i fingrene for at komme i gang med det samme? Så er Programmering en oplagt mulighed. Faget er med løbende optag, og du bestemmer selv, hvor hurtigt du vil gennemføre faget. Du kan dog maksimalt bruge 6 måneder. Der bliver afviklet eksaminer cirka hver 3 måned.

 

Introduktion

På faget bliver du indført i logikken bag programmering og får et grundlæggende kendskab til programmeringssproget C#, som blandt andet bruges til udvikling af applikationer, apps, webløsninger og store systemer  

På faget beskæftiger vi os bl.a. med

  • grundlæggende principper og teknikker for programmering i C#
  • opbygning af mindre programmer i C#
  • algoritmeskabeloner, simple designmønstre og abstraktioner

Relevans

Faget er for dig, der gerne vil indgå som deltager i programmeringsprojekter og kunne udvikle kvalitetsprogrammer i et moderne programmeringssprog.

Udbytte

Faget sikrer dig kompetencerne til at

  • udarbejde programmer der kan løse simple problemstillinger
  • anvende standardbibliotekerne i C# og installere udvidelser
  • arbejde i udviklingsmiljøet C#
  • kunne tilegne dig yderligere kompetencer inden for programmering og softwareudvikling og dermed bruge faget som et springbræt til at få yderligere kvalifikationer

Praktisk

Da faget foregår online, er det så fleksibelt at du kan tilpasse studiet til dine arbejdsmæssige og private forhold, så du kan studere når og hvor det passer dig bedst. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.

Tilbage

Underviser

Per Ole Kjeldsen

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder