Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Som afslutning på din Diplomuddannelse i Ledelse skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Vil du gerne udvide dine ledelsesmæssige kompetencer indenfor coaching og medarbejderkommunikation? På faget Ledelse og coaching lærer du at integrere coaching i din ledelse.

Få en forståelse for hvordan ledelse, kommunikation og organisationsudvikling er tæt forbundet, og lær hvordan du som leder håndterer konflikter.

Få nye perspektiver på ledelse og Human Resource Management (HRM), og bliv i stand til at inddrage HR Management-perspektiver i dine daglige ledelsesopgaver.

Vil du gerne indgå i udviklingen og implementeringen af virksomhedens strategiske beslutninger? På faget Strategisk ledelse lærer du at relatere din egen ledelsesmæssige praksis til teorier, begreber og metoder indenfor strategisk ledelse.

Ser du forandring i din virksomhed som en konkurrencemæssig fordel, og vil du gerne arbejde med styring af forandringsprocesser? På Forandringsledelse lærer du som leder at håndtere og gennemføre forandringer og udvikling i virksomheden i praksis.

På teamledelse får du redskaber til at udvikle og motivere dit team til en performance på højeste niveau.

Vil du gerne udbygge dine ledelsesmæssige kompetencer indenfor projektledelse på et højt akademisk niveau? Så er SmartLearnings online diplomfag Projektledelse oplagt for dig.

Styring og strategi (LO2) fokuserer på strategisk styring af komplekse organisationer. På faget får du en forståelse for de organisatoriske relationers betydning for dine vilkår som leder i forbindelse med strategisk ledelse og styring.

Synes du at ledelsesmæssige relationer og virkningerne af disse er spændende, og vil du gerne udvide din forståelse af betydningen af ledelsesrelationer? Så er Organisation og processer (LO1) det oplagte valg.

Anser du aktiv kompetenceudvikling af medarbejdere som en vigtig del af virksomhedens grundlag for vækst, og vil du gerne være med til at lede denne udvikling? Så er SmartLearnings online diplomfag i læring og kompetenceudvikling et godt afsæt.

Anser du gode relationer mellem ledelsen og medarbejderne som essentielt for en god virksomhedskultur? På Den professionelle relation (LM1) arbejder vi med samspillet mellem leder og medarbejdere i relation til organisationens udvikling.

Savner du teori og praksis til videreudvikling af din personlige lederstil? På Professionelt lederskab (PL2) udvikles din forståelse for betydningen af det profesionelle lederskabs forskellige ledelsestilgange, og opfattelsen af disse.

Gode kommunikative kompetencer er essentiel for alle med ledelsesopgaver - uanset om du er koordinator, projektleder, teamleder eller har personaleansvar. På Lederkommunikation (PL1) får du teorier, modeller og metoder på plads, for derved at udvikle dine egne kommunikative kompetencer i en ledelsesmæssig sammenhæng.

Som afslutning på din diplomuddannelse i Webudvikling skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på din uddannelse.

Med en rivende udvikling indenfor IT-trusler og cyberangreb skal du konstant være på forkant med IT-sikkerheden. På faget får du du færdighederne til at udarbejde planer for fysisk sikkerhed, redundante systemer, backup strategier samt kontrolmekanismer der kan afsløre sikkerhedsbrud.

Vil du gerne lære om forskellige Content Management Systemer og hvordan du du bruger dem i praksis? På faget CMS lærer du at vælge det rette CMS-system med hensyntagen til funktionalitet og platform.

Vil du gerne lære hvordan du udvikler og anvender moderne webapplikationer i bred forstand fra teknik til design? På faget Webprogrammering og netværk - Frontend udvider du dine kompetencer i frontend webprogrammering.

Vil du gerne arbejde med backend webprogrammering? På faget Webprogrammering og netværk - Backend lærer du at udviklie moderne web-applikationer med anvendelse af det objektorienterede programmeringsparadigme.

Giv dine brugere en god oplevelse på dit website med en god, logisk og praktisk brugergrænseflade og et brugervenligt og æstetisk pænt digitalt design. 

Vil du gerne lære hvordan du integrerer databaser i dine web-applikationer? På faget Databaser lærer du om databasesystemer, og hvad et databasesystem kan bruges til.

Som afslutning på din Diplomuddannelse i Økonomi og regnskab skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Investering og finansiering introducerer dig til de nyeste teorier og modeller indenfor finansiering. Du vil efterfølgende kunne håndtere og reflektere over mulighederne for at strukturere eller omstrukturere en mellemstor virksomheds investeringsportefølje samt kapital struktur.

Som økonomi- og regnskabsmedarbejder ønsker du indflydelse på hvordan den fremtidige indtjening skabes i virksomheden via det strategiske arbejde, samt hvordan den økonomiske styring sikrer denne indtjening. 

Som medarbejder i en virksomhed, ønsker du at gå i dybden med det økonomiske analysearbejde, og forstå anvendelsen af de nyeste teorier og metoder som grundlag for både virksomhedens strategiske arbejde som den løbende økonomiske styring. 

Som medarbejder er det vigtigt at du kender og forstår hvad det vil sige at drive, udvikle og trives i en organisation. Når du har gennemført faget, vil du kunne designe og gennemføre en organisationsanalyse med inddragelse af egne erfaringer.

Som økonomi- og regnskabsmedarbejder er det afgørende at du kender og forstår de væsentligste teorier og metoder indenfor udarbejdelse af årsrapporten og virksomhedens økonomiske styring.