Værdikæden i praksis

Flere startdatoer:

Vil du gerne lære hvordan virksomheden bliver klar til og anvender digitale muligheder for optimering og automation i processerne? På faget Værdikæden i praksis lærer du at forstå betydningen af koordination og organisering af opgaverne i værdikæden og i forsyningskæden.

 

Introduktion

På faget lærer du at: 

  • anvende værktøjer til digitalisering og automatisering i virksomhedens værdi- eller forsyningskæde
  • analysere og vurdere en virksomheds forretningsprocessor og komme med optimeringsforslag
  • formidle problemstillinger og optimeringsforslag til samarbejdspartnere og brugere

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil lære mere om hvilket betydning organisering af værdi- og forsyningskæde opgaver har på tværs af funktioner og blive dygtigere til at anvende og måle indsamlet data til at følge op på virksomhedens processer og maskiner.

Udbytte

Du får kompetencerne til at:

  • deltage i udviklings- og/eller produktionsoptimeringsopgaver med viden om behov for koordination i værdi- og forsyningskæden samt viden om samspillet mellem funktioner
  • deltage i fagligt og tværfagligt udviklingsarbejde i virksomheden med formålet at få optimeret og digitaliseret forretningsprocesserne til at understøtte virksomhedens målsætninger
  • tilegne dig ny viden, færdigheder og kompetencer i relation til virksomhedens behov for optimering

Værdikæden i praksis er et praksisnært fag, så selvom du bliver bekendt med teoretiske metoder, er faget møntet på at give dig kompetencer som du kan bruge i dine praktiske udfordringer.

Praktisk

Værdikæden i praksis foregår online, hvilket giver dig fleksibiliteten til selv at bestemme når og hvor du vil studere. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden professionelt.

Tilbage

Underviser

Louise Nielsen

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder