Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Som afslutning på din Diplomuddannelse i Ledelse skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

Vil du gerne udvide dine ledelsesmæssige kompetencer indenfor coaching og medarbejderkommunikation? På faget Ledelse og coaching lærer du at integrere coaching i din ledelse.

Få en forståelse for hvordan ledelse, kommunikation og organisationsudvikling er tæt forbundet, og lær hvordan du som leder håndterer konflikter.

Få nye perspektiver på ledelse og Human Resource Management (HRM), og bliv i stand til at inddrage HR Management-perspektiver i dine daglige ledelsesopgaver.

Vil du gerne indgå i udviklingen og implementeringen af virksomhedens strategiske beslutninger? På faget Strategisk ledelse lærer du at relatere din egen ledelsesmæssige praksis til teorier, begreber og metoder indenfor strategisk ledelse.

Ser du forandring i din virksomhed som en konkurrencemæssig fordel, og vil du gerne arbejde med styring af forandringsprocesser? På Forandringsledelse lærer du som leder at håndtere og gennemføre forandringer og udvikling i virksomheden i praksis.

På teamledelse får du redskaber til at udvikle og motivere dit team til en performance på højeste niveau.

Vil du gerne udbygge dine ledelsesmæssige kompetencer indenfor projektledelse på et højt akademisk niveau? Så er SmartLearnings online diplomfag Projektledelse oplagt for dig.

Styring og strategi (LO2) fokuserer på strategisk styring af komplekse organisationer. På faget får du en forståelse for de organisatoriske relationers betydning for dine vilkår som leder i forbindelse med strategisk ledelse og styring.

Synes du at ledelsesmæssige relationer og virkningerne af disse er spændende, og vil du gerne udvide din forståelse af betydningen af ledelsesrelationer? Så er Organisation og processer (LO1) det oplagte valg.

Anser du aktiv kompetenceudvikling af medarbejdere som en vigtig del af virksomhedens grundlag for vækst, og vil du gerne være med til at lede denne udvikling? Så er SmartLearnings online diplomfag i læring og kompetenceudvikling et godt afsæt.

Anser du gode relationer mellem ledelsen og medarbejderne som essentielt for en god virksomhedskultur? På Den professionelle relation (LM1) arbejder vi med samspillet mellem leder og medarbejdere i relation til organisationens udvikling.

Savner du teori og praksis til videreudvikling af din personlige lederstil? På Professionelt lederskab (PL2) udvikles din forståelse for betydningen af det profesionelle lederskabs forskellige ledelsestilgange, og opfattelsen af disse.

Gode kommunikative kompetencer er essentiel for alle med ledelsesopgaver - uanset om du er koordinator, projektleder, teamleder eller har personaleansvar. På Lederkommunikation (PL1) får du teorier, modeller og metoder på plads, for derved at udvikle dine egne kommunikative kompetencer i en ledelsesmæssig sammenhæng.