Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Som afslutning på din AU i HR skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

På HR's servicering af linjeledelsen får du indsigt i HR-funktionens arbejdsfelt samt i HR’s rolle i forhold til linjeorganisationen. Vil du gerne arbejde med at skabe sammenhæng i virksomhedens ledelse, er dette HR-fag oplagt.

Som leder med personale under dig, er det dit ansvarlig at kende og overholde en lang række regler og paragraffer. På Personalejura får du kompetencerne til at medvirke til forebyggelse og løsning af arbejdsretlige problemstillinger mellem en virksomhed og dens medarbejdere.

Vil du arbejde med organisationsudvikling i din virksomhed, med udgangspunkt i personaleudvikling og HR? Så er SmartLearnings online fag Organisationsudvikling i HR-perspektiv oplagt for dig.

Vil du arbejde med udvikling af mennesker i arbejdsmæssige sammenhænge? Så er faget Strategisk kompetenceudvikling noget for dig. Her vil du få indsigt i læringsprocesser, og hvordan du kan fremme disse i arbejdslivet.

Vil du gerne deltage aktivt i din virksomheds HR-aktiviteter på et kvalificeret grundlag? Så er faget Den strategiske HR-funktion oplagt. På faget får du en forståelse for HR-funktionens rolle i virksomheden og for din egen nuværende eller kommende HR-praksis.