Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Find dit fag her

Vil du gerne være med til at styrke virksomhedens internationale salg? På faget International markedsføring og -analyse får du teorier og praksis på plads til, at kunne deltage professionelt i virksomhedens internationale markedsføringstiltag.

Som afslutning på din Akademiuddannelse i International handel og markedsføring, skal du skrive et større projekt som tager udgangspunkt i det du hidtil har lært på uddannelsen.

På akademifaget Erhvervsret får du kompetencerne til at deltage i identificering, forebyggelse og løsning af simple juridiske problemstillinger i et nationalt såvel som internationalt virksomhedsmiljø.

Vil du lære hvordan du bruger psykologiske virkemidler og tilpasser din salgsteknik til forskellige kundetyper? Så er SmartLearnings online fag Salgspsykologi og grundlæggende salg oplagt.

Vil du gerne forbedre dine evner til at forberede, planlægge og udføre strategisk salg? 'Faget Strategisk salg sætter dit salgsarbejde ind i en strategisk sammenhæng, med størst mulig effekt for virksomheden.

Vil du gerne arbejde effektivt med markedsføring, både nationalt og uden for landets grænser? På Markedsføring og forhandling lærer du at gennemføre virksomhedens markedsføringsaktiviteter, og at styre forhandlingsprocessen fra start til slut.

Vil du gerne udvide dine salgs- og markedsføringskompetencer så de passer til et globalt marked i rivende udvikling? På Afsætningsstrategi klædes du på til at deltage i udviklingen af virksomhedens forretningsstrategi.