Målgruppe

En akademiuddannelse er en erhvervsrettet videregående uddannelse for voksne.

Pas dit arbejde imens

Akademiuddannelserne er tilrettelagt som deltidsstudie, så du har mulighed for at studere ved siden af dit fuldtidsarbejde.

Et karriere-boost til travle voksne som dig.

Vores Akademiuddannelser er skræddersyet til travle voksne som dig, der vil udvide horisonten uden at parkere karrieren eller gå på kompromis med privatlivet.

En akademiuddannelse er for dig, der har styr på arbejdslivet, men som tørster efter mere – mere viden, mere dybde, mere 'wow' i dit professionelle felt. Tag et eller flere fag ad gangen, og afslut med et afgangsprojekt, der viser hele verden, hvad du er lavet af.

Du committer dig kun til de fag, som du tilmelder dig, så du behøver ikke beslutte nu, om du vil tage et enkelt fag eller en hel uddannelse.

Vi håber, vi ses - online, naturligvis.

Vælg mellem følgende akademiuddannelser

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 3615 4519

Telefon åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 15.00
Fredag kl. 9.00 - 13.00

En online akademiuddannelse

Med et gennemtænkt læringsdesign og nærværende fageksperter bygger vi bro mellem praksis og teori med praksisnære eksempler, der taler direkte ind i dine arbejdsopgaver. Du får med vores online uddannelse den fleksibilitet, der giver dig mulighed for at balancere karriere, kompetenceudvikling og familieliv. Og det bedste af det hele? Det er din genvej til at blive en værdifuld aktør i enhver virksomhed.

Akademiuddannelserne er et deltidsstudie, hvor du kan mixe og matche fag på 5 eller 10 ECTS. Du kan på den måde sammensætte en uddannelse, som passer perfekt til dig. Du bestemmer selv, om du vil gå all-in og tage hele akademi-pakken eller bare håndplukke de fag, du brænder mest for. Hvert fag er selvfølgelig afsluttet med en eksamen, og du får et bevis, som du kan tage med i hånden, når du skal til næste løn- eller jobsamtale.

Er du i tvivl om hvilken retning du skal vælge? Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – vi er klar til at hjælpe dig med at sammensætte din uddannelse, så du indfrier alle dine drømme og håb.

Se fag på Akademiniveau

Mere om uddannelserne

En akademiuddannelse svarer til en Kort Videregående Uddannelse (KVU) og består af 60 ECTS point. Du kan her se, hvordan akademiuddannelsen er placeret i uddannelsessystemet: 

AkademiSkema

Når du har 60 ECTS er du ved vejs ende og kan tilføje en ny uddannelse til dit CV. Undervejs på din uddannelse skal du tage:

  • En række obligatoriske fag. Dem kan du ikke slippe udenom!
  • En række valgfri eller retningsspecifikke fag. De gør din faglighed unik.
  • Et afgangsprojekt på 10 ECTS. Den er prikken over i'et på din indsats.

Vil du nyde turen i et afslappet tempo? Vælg 10 ECTS pr. halvår, og stræk uddannelsen over 3 år.

Eller er du klar til at sætte farten op? Tag flere fag, og sprint igennem studiet hurtigere.

Din rejse, dine regler: tag en pause, når livet kalder, og hop tilbage på skolebænken, når du er klar. Det eneste krav er, at du har alle 60 ECTS-point i hus inden for 6 år fra du startede på dit første fag.

Er du nysgerrig på, hvordan din uddannelse kunne se ud? Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og lad os sammen lægge en uddannelsesplan.

Det er tid til at blive klogere på adgangskravene:

  • Har du en erhvervsuddannelse? Perfekt – du er allerede i målgruppen og kan optages
  • Har du gymnasiet i bagagen eller noget tilsvarende? Tilsæt to års erfaring på arbejdsmarkedet, og du er klar til at blive optaget

Opfylder du ikke de formelle adgangskrav? Bare rolig, måske kan du stadig komme ind på uddannelsen. Du kan søge om en såkaldt realkompetencevurdering (RKV), hvor din erfaring tages med i betragtning. Læs mere og start ansøgningen her

Har du brug for at varme op til din akademiuddannelse? Uanset om du er helt grøn eller bare skal have genopfrisket hvordan det er at studere, så er vores to skræddersyede indledende kurser din genvej til succes på akademiuddannelserne. Du kan blive klogere på vores indledende kurser lige her.

Har du allerede kompetencerne, men mangler et formelt bevis? Så kan du søge om en såkaldt realkompetencevurdering (RKV), og få afklaret om du kan få et bevis uden at tage faget eller måske endda hele uddannelsen. Se mere og start ansøgningen her.

Vi vil så gerne have dig med ombord! Betaling skal i hvert fald ikke stå i vejen for at du kan få nye værktøjer i din rygsæk. Vi har derfor samlet de bedste tilskudsmuligheder her på siden og så har vi forsøgt at gøre betaling fleksibel.

Betaling

  • Betal per fag - du eller din arbejdsplads behøver ikke at lægge alle pengene på én gang – du betaler kun for hvert fag, efterhånden som du tilmelder dig. Og husk, bøgerne kommer oveni

Tilskudsmuligheder

  • Omstillingsfond -  er du i job og er du faglært eller ufaglært? Så kan du søge midler til alle vores uddannelser. Hvis du har en erhvervsrettet videregående uddannelse til og med professionsbachelor, så kan du søge til alle uddannelser med undtagelse af Ledelse. Du kan søge op til 10.000 kr. om året fra omstillingsfonden til din uddannelse. Læs mere her og bliv klogere på dine muligheder for at søge tilskud

Hos SmartLearning kan du studere 100% online. Det giver dig frihed, fleksibilitet – og mere tid til alt det, der er vigtigt i dit liv.

Giv din karriere et boost i toget på vej til arbejde, når børnene er lagt i seng om aftenen eller fra hængekøjen i sommerhuset. 

Vi er med dig, hvorend du er – og du kan altid sløre din baggrund i Zoom, hvis du ikke vil dele dine bunker af vasketøj med os andre 😉

Din underviser er særlig dygtig til at undervise online – så dit udbytte af faget bliver mindst lige så godt som ved god gammeldags fremmødeundervisning. Det er vi faktisk ret stolte af, at du bare ved det.

Vil du læse mere om livet som online-studerende, så tjek de her artikler ud:

„At læse hos SmartLearning, er netop det, smart læring. Du strukturerer selv hvor, hvornår og hvordan du lærer bedst.“ – Louise

Din uddannelse skal passe ind i din hverdag. Derfor har vi skruet helt op for fleksibiliteten – men fællesskabet med dine medstuderende og din direkte line til underviseren har vi ikke pillet ved.

Er du nysgerrig på hvordan din undervisning fungerer? Say no more!

„Vi værner om, at din uddannelse altid er så fleksibel, som overhovedet muligt. Det meste af din undervisning kan du tage præcis, når det passer dig. Men menneskelig kontakt kommer du ikke til at mangle (tværtimod): Du har altid en direkte linje til din underviser, som guider dig personligt gennem dit læringsforløb“

Kristina Bille Grill-Henriksen, Uddannelseschef

Sådan fungerer din online undervisning