Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Eksport og internationalisering
smartlearning logo

Eksport til udlandet, internationalisering, go-to-market strategier, risikostyring, eksportstrategi og eksportmarkeder - er det emner der tiltaler dig? Så er SmartLearnings online fag Eksport og internationalisering det oplagte valg.

Flere startdatoer:

Introduktion

På Eksport og internationalisering får du en forståelse for eksportsalgets praktiske elementer. Vi fokuserer på udvikling af virksomhedens eksportindsats i praksis, med henblik på optimal udnyttelse af potentialet for internationalt salg.

Emner på faget inkluderer

  • eksportsalgets praktiske elementer, så du professionelt vil kunne agere i forhold til og deltage i virksomhedens internationaliseringsproces og salg til internationale kunder
  • identificering af udenlandske potentielle kunder og samarbejdspartnere
  • udvikling af virksomhedens eksportindsats

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil kunne agere selvstændigt i forhold til virksomhedens internationalisering og internationale salg, herunder at kunne tilrettelægge og gennemføre eksportsalget på et taktisk og operationelt niveau.

Udbytte

Du opnår på faget kompetencer til at

  • benytte relevante metoder og værktøjer til udarbejdelse af virksomhedens eksportstrategi
  • planlægge og gennemføre eksportsalget i praksis i forhold til at vurdere eksportmarkeder og -form
  • afdække den internationale værdikæde i forbindelse med salg til virksomhedens udenlandske kunder

Praktisk

Som online fag er Eksport og internationalisering så fleksibelt, at du kan tilrettelægge forløbet så det passer bedst ind i din hverdag. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden professionelt.

Tilbage

Din underviser

Michael Pendegast Jørgensen