Kommunikation i praksis

Flere startdatoer:

Anser du professionel formidling, som en afgørende faktor for succesrige virksomheder, og vil du gerne bidrage til målrettet virksomhedskommunikation? På Kommunikation i praksis lærer du at tilrettelægge kommunikation, der rammer målgruppen.

Introduktion

På Kommunikation i praksis lærer du, hvordan du via budskabs- og målgruppeanalyse finder frem til det rette kommunikationsmedie, og du får indblik i de dynamiske kommunikative processer og hvordan du planlægger og gennemfører virksomhedens kommunikation.

Vi beskæftiger os bl.a. med

  • hvordan du planlægger din kommunikation, så den passer til den specifikke situation
  • hvordan du anvender relevante værktøjer til varetagelse af daglige kommunikationsopgaver
  • hvordan du styrker din personlige kommunikation

Relevans

Kommunikation i praksis fokuserer primært på virksomhedskommunikation, og er relevant for dig, der gerne vil udvide dine kompetencer inden for kommunikation, så du effektivt kan løse din virksomheds mundtlige, skriftlige og digitale kommunikationsopgaver. 

Faget er en god start på din Akademiuddannelse (AU) i Kommunikation og formidling.

Udbytte

På Kommunikation i praksis får du kompetencerne til at

  • tilpasse virksomhedens kommunikation til en given situation, ud fra en analyse af afsender, modtager og budskab
  • anvender relevante kommunikationsmodeller og -værktøjer til løsningen af daglige kommunikationsopgaver
  • reflektere over din egen personlige kommunikation, så du kan tilpasse din og virksomhedens kommunikation til en given situation og målgruppe.

Praktisk

Kommunikation i praksis foregår online, hvorfor du får fleksibiliteten til selv at bestemme når og hvor du vil studere. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden professionelt.

Du kan tage faget som en del af din videreuddannelse, eller som et enketlfag. Vi anbefaler at du tager Kommunikation i praksis som det første fag, hvis du planlægger at læse en AU i Kommunikation og formidling.

Tilbage

Underviser

Helle Bro-Nielsen

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder