Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Den strategiske HR-funktion
smartlearning logo

Vil du gerne deltage aktivt i din virksomheds HR-aktiviteter på et strategisk niveau? Så er SmartLearnings online fag Den strategiske HR-funktion oplagt. På faget får du en forståelse for din egen HR-praksis, samt for HR-funktionens strategiske rolle.

Flere startdatoer:

Introduktion

Den strategiske HR-funktion indgår som fag på AU i HR. Faget giver dig overblik over Human Resource-begrebet, og du får redskaberne til at påtage dig HR-opgaver på personaleområdet. 

På faget lærer du bl.a. om 

  • konsulentroller og prioritering i HR-indsatsen, med målet at skabe størst mulig værdi og positiv effekt på de organisatoriske nøgletal
  • de driftsmæssige og strategiske sammenhænge i din virksomhed, og hvordan de kan påvirker HR strategien
  • MU-samtaler og rekruttering som en vigtig del af den strategisk HR funktion
  • forskellige samtaleformer til brug ved MU-samtaler

Relevans

Den strategiske HR-funktion er særligt relevant for dig, der gerne vil have ny viden og inspiration til dit job på HR-området. 

HR-afdelingen bærer et stort ansvar for virksomhedens og medarbejdernes udvikling, og på dette fag få du de teoretiske rammer på plads, så du kan deltage i denne udvikling. 

Udbytte

På faget bliver du i stand til at

  • bidrage til udviklingen af en overordnet HR-strategi og føre dem ud i livet
  • forene virksomhedens vækst- og økonomimål med HR-indsatsen, og inddrage elementer som kompetenceudvikling, lederudvikling og arbejdsmiljø
  • håndtere teoretiske og praktiske problemstillinger relateret til HR
  • varetage de udviklingsrelaterede HR-strategiske udfordringer din virksomhed står over for

Praktisk

Du kan tage faget som en del af din akademiuddannelse, eller som et selvstændigt enkeltfag.

SmartLearnings online HR-fag er så fleksibelt tilrettelagt at du kan planlægge forløbet til dine arbejdsmæssige og private forhold. Den viden du tilegner dig på faget, kan du straks bruge i dit professionelle virke.

AU i HR udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Lillebælt.

Tilbage

Din underviser

Lars Ross Petersen