Bæredygtighed og adfærdsdesign

Flere startdatoer:

Vil du lære, hvordan du kan påvirke menneskelig adfærd og skabe bæredygtige løsninger gennem adfærdsdesign? Så er du landet det helt rigtige sted.

Introduktion

Faget Bæredygtighed og adfærdsdesign giver dig værktøjer til at identificere, designe og evaluere nudges, der kan fremme den bæredygtige adfærd, som du ønsker. Du vil lære at håndtere udviklingsorienterede processer og samarbejde på tværs af fagområder for at implementere adfærdsdesign i praksis.

På faget beskæftiger vi os bl.a. med

  • adfærdsdesign og bæredygtighed og deres sammenhæng
  • barriereanalyse herunder identifikation af barrierer, der forhindrer bæredygtig adfærd
  • design af effektive nudges og evaluering af deres virkning

 

Relevans

Faget Bæredygtighed og adfærdsdesign er relevant for dig, der ønsker at gøre en forskel i en verden, hvor bæredygtighed er afgørende. Med fokus på adfærdsdesign lærer du at forstå og påvirke menneskelig adfærd gennem små, men effektive indgreb. Ved at skabe positive og bæredygtige ændringer i både individuel og kollektiv adfærd er du med til at opfylde målene for en bæredygtig udvikling.

Udbytte

Når du har taget faget Bæredygtighed og adfærdsdesign vil du have

  • viden og forståelse for sammenhængen mellem bæredygtighed og adfærdsdesign
  • evnen til at identificere og konkretisere ønsket, bæredygtig adfærd
  • færdigheder til at designe og evaluere effektive nudges, der fremmer bæredygtig adfærd
  • kompetencer til at håndtere udviklingsorienterede processer og samarbejde på tværs af fagområder for at implementere adfærdsdesign i praksis

Praktisk

SmartLearnings online fag i Bæredygtighed og adfærdsdesign er så fleksibelt, at du kan tilrettelægge forløbet efter dine arbejdsmæssige og private forhold. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.

Tilbage

Underviser

Rikke Bech Hybjerg Skougaard

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder