Projektledelse

Flere startdatoer:

Vil du gerne lære at lede projekter på en effektiv måde, hvor du trækker på kompetencer fra både styring og ledelse? Så er SmartLearnings online fag i projektledelse netop noget for dig.

Introduktion

På faget Projektledelse får du både teori og praksis på plads. Du bliver bekendt med teorier og metoder inden for projektledelse og -styring, og får praktiske værktøjer til at kunne sammensætte projektteams og til at finde de bedste løsninger for gruppen og projektet.

På faget lærer du om

  • agile projektmetoder
  • ressourceallokering
  • værdien, etableringen og udnyttelsen af netværk til fordel for virksomheden og projektet

Du udvikler desuden din egen praktiske projektledelsesstil.

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil fungere som organisator i mindre og mellemstore projekter, og have det overordnede ansvar for at projekterne gennemføres succesfuldt.

Udbytte

Du får på faget kompetencerne til at 

  • lede mindre og mellemstore projekter med hensyntagen til en lang række interessenter og interesser
  • afgrænse problemstillingerne og finde de rette løsningsmodeller for et projekt både på ledelsesmæssigt og operationelt niveau, og derved skabe de mest optimale rammer for projektet
  • allokere projektets ressourcer på den bedste måde, således at ressourcerne udnyttes bedste muligt

Projektledelse er et praksisnært fag, så selvom du bliver bekendt med teoretiske metoder, er faget møntet på at give dig kompetencer som du kan bruge i dine praktiske udfordringer.

Praktisk

Projektledelse foregår online, hvilket giver dig fleksibiliteten til selv at bestemme når og hvor du vil studere. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden professionelt.

Tilbage

Underviser

Sara Elisabeth Nielsen

Underviser

Kirsten Wissing

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder