Ledelse i praksis

Flere startdatoer:

Er du mellemleder, teamleder eller vil du være leder i fremtiden? Ledelse i praksis er faget for dig, der vil udvikle dine lederkompetencer og være en kompetent mellemleder, der skaber engagement og gode resultater. 

Introduktion

På faget Ledelse i praksis får du viden om de vigtigste ledelsesteorier og -metoder samt kendskab til dine egne ledelsesmæssige styrker og svagheder.

På faget arbejder vi med

  • ledelsesadfærd og ledelsesmæssig kommunikation
  • ledelsessituationer fra hverdagen
  • din ledelsesfaglige udvikling

Relevans

Ledelse i praksis er skræddersyet til mellemlederen, som vil stå stærkest muligt i forhold til både nuværende og fremtidige opgaver som leder.

Faget fokuserer på dine ledelsesfaglige kompetencer. Det giver et godt grundlag, hvis du vil være leder i fremtiden, ligesom du vil få en række nye praksisnære værktøjer, som du kan overføre direkte til din hverdag.

Udbytte

Ledelse i praksis udbygger dine kompetencer, så du bliver i stand til at

  • udvikle din egen lederstil gennem ledelsesmæssig selvforståelse
  • styrke din kommunikation i hverdagen
  • håndtere den enkelte situation eller problemstilling
  • varetage mellemleder stillinger i offentlige og private organisationer

Praktisk

Som mellemleder i en virksomhed er det vigtigt for dig at få konkrete kompetencer, som kan bruges med det samme. Derfor er Ledelse i praksis opbygget således, at du fra de første lektioner kan bruge teorier og metoder i de konkrete problemstillinger, som du dagligt møder på din arbejdsplads.Teorier og værktøjer kan ligeledes bruges af alle, der gerne vil medvirke til afdelingens eller organisationens udvikling. 

Tilbage

Underviser

Henrik Søndergaard

Underviser

Jan Storgaard

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder