Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
Strategisk kompetenceudvikling
smartlearning logo

Vil du gerne arbejde med at kompetenceudvikle personalet i din virksomhed? Så er SmartLearnings online fag i strategisk kompetenceudvikling netop noget for dig.

Flere startdatoer:

Introduktion

På Strategisk kompetenceudvikling får du boostet dine coaching-kompetencer, og får indsigt i rekruttering og personalepolitikker.

Du bliver introduceret for en række voksenpædagogiske begreber, og hvordan du bruger dem aktivt i dit arbejde med komptenceudvikling, herunder lederudvikling og personaleudvikling.

På faget lærer du bl.a. om

  • hvordan du bidrager til at skabe et godt psykisk og motiverende arbejdsmiljø, og skaber læring på jobbet
  • hvordan der skabes sammenhæng mellem din virksomheds kompetenceudvikling og den overordnede CSR strategi, for på den måde at skabe et positivt billede af din virksomhed
  • MU-samtaler, lederudvikling og en række samtaleformer

Relevans

Strategisk kompetenceudvikling er relevant for dig, der gerne vil udvikle dine evner indenfor kompetenceudvikling. På faget rustes du til at vurdere hvilke kompetencer der vil være strategisk oplagte at udvikle i virksomheden.

Faget er desuden oplagt for dig, der vil være med til at iværksætte de rette kompetenceudviklingsaktiviteter, der kan hjælpe medarbejderne i mål.

Udbytte

På faget bliver du i stand til at

  • arbejde målrettet med strategisk kompetenceudvikling
  • bidrage til et virksomhedsmiljø og arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler at deres kompetencebehov tilgodeses
  • måle effekten af kompetenceudvikling, for derved at sikre en fortsat udvikling
  • analysere kompetenceudviklingsbehov og opstille rammerne for kompetenceudviklingsprocesser

Praktisk

Du kan tage faget som en del af din akademiuddannelse, eller som et selvstændigt enkeltfag.

På HR-faget Strategisk kompetenceudvikling får du fleksibilitet til selv at tilrettelægge din studietid ind i din hverdag. Faget er praksisnært, hvilket betyder at du i dit professionelle virke, straks kan benytte de kompetencer du opnår på studiet.

AU i HR udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Lillebælt.

Tilbage

Din underviser

Lars Ross Petersen