Strategisk Ledelse

Vil du gerne indgå i udviklingen og implementeringen af virksomhedens strategiske beslutninger? På faget Strategisk ledelse lærer du at relatere din egen ledelsesmæssige praksis til teorier, begreber og metoder indenfor strategisk ledelse.

Introduktion

På Strategisk ledelse får du en række strategiske værktøjer som du kan bruge til at udvikle dine ledelseskompetencer. Du får indblik i teori og praksis i forbindelse med virksomhedens vision, mission, værdier og politik.

Vi beskæftiger os bl.a. med

  • teorier og metoder relateret til organisationers mission, visioner og ledelse
  • SWOT analyse, målstyring, strategi med mening, emergent strategisk ledelse, organisationsudvikling, handlekraft, sensemaking og strategisk planlægning
  • sammenhængen mellem teoretiske tilgange til ledelse og din egen ledelsesmæssige praksis

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil kunne gå strategisk til værks med hensyn til din egen ledelsespraksis, så den stemmer overens med virksomhedens vision og mission.

Udbytte

Dit udbytte: med faget bliver du i stand til at

  • løse problemstillinger i forbindelse med virksomhedens udvikling og implementering af strategi med innovation og forandring for øje
  • foretage og bruge en SWOT analyse
  • identificere organisationens og dine egne behov for kompetenceudvikling

Praktisk

Faget Strategisk ledelse er så fleksibelt at du kan tilrettelægge dit studie, så det passer bedst ind i din hverdag med familie, arbejde og fritid. Vi tager på faget udgangspunkt i dine ledelsesmæssige problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage

Underviser

Jakup Bech Jensen

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder