Organisation, udvikling og samskabelse

Flere startdatoer:

Synes du, det er spændende at reflektere over samspillet i organisationer og hvordan processer, styring og ledelse kan være med til at realisere organisationens mål? Så er faget Organisation, udvikling og samskabelse noget for dig.

Introduktion

På Organisation, udvikling og samskabelse kommer du op i helikopteren og får indblik i teorier og modeller. Det giver dig en forståelse for strategisk ledelse og et blik for potentielle udfordringer, som findes i nutidens komplekse organisationer.

På faget Organisation, udvikling og samskabelse fokuserer vi bl.a. på

  • implementering af forandringer
  • visioner, kultur og ledelsesmæssige behov i forskellige typer af organisationer
  • strategiske og styringsmæssige tiltag

Med udgangspunkt i din egen praksis og relevante data får du viden om centrale organisatoriske udfordringer og handlemuligheder. Du får redskaber til at kunne håndtere strategiprocesser og identificere mulige løsninger.

Desuden arbejder vi med at formidle og forankre strategiske- og organisatoriske problemstillinger samt løsninger til medarbejdere og andre relevante interessenter.

Relevans

Faget er for dig, der gerne vil styrke dine kompetencer indenfor formidling af ledelsesmæssige beslutninger og organisatoriske tiltag. Du bliver i stand til at varetage strategisk ledelse og forstå de forskellige relationers betydning for virksomheden. Desuden er faget for dig, der gerne vil have kompetencer til at arbejde med det organisatoriske og strategiske handlerum, hvilket gør dig til en endnu mere kompetent og reflekterende leder.

Udbytte

Med faget bliver du i stand til at

  • iagttage, analysere og diskutere fremtidige organisatoriske processer
  • forstå hvordan relationer har indflydelse på virksomhedens kulturelle identitet m.v.
  • skabe sammenhæng mellem virksomhedens relationer, identitet og strategiske tiltag
  • se komplekse og foranderlige organisationer som en ressource
  • vurdere ledelsesbeslutninger samt mulige organisatoriske og strategiske konsekvenser

Praktisk

SmartLearnings online fag er tilrettelagt så fleksibelt, at du kan tilpasse det til din hverdag. På faget tager vi udgangspunkt i dine erfaringer og problemstillinger, hvorfor der er et tæt samspil mellem din læring og din daglige praksis.

Tilbage

Underviser

Jesper Holm

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder