Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling

Flere startdatoer:

Anser du aktiv kompetenceudvikling af medarbejdere som en vigtig del af virksomhedens grundlag for vækst, og vil du gerne være med til at lede denne udvikling? Så er SmartLearnings online diplomfag Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling et godt afsæt.

Introduktion

Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling fokuserer på hvordan du bedst kan lede processer der skaber muligheder for kompetenceudvikling af virksomhedens medarbejdere, til gavn for både medarbejderne og organisationen.

På faget fokuserer vi bl.a. på  

  • teorier og metoder til udvikling af menneskelige ressourcer, hvilket giver dig et godt afsæt til kompetenceudviklingen
  • kompetenceudvikling af medarbejdere
  • tilrettelæggelse og implementering af kompetenceudviklingsprocesser

Du introduceres for forskellige teorier om lærings- og kompetenceudvikling, og hvordan du bruger dem aktivt i din ledelse.

Relevans

Faget er oplagt for dig, der gerne vil opnå en forståelse for organisatoriske udviklingsstrategier, strategier for medarbejdernes læring og kompetenceudvikling, og sammenhængen mellem disse.

Udbytte

Du bliver på faget i stand til at

  • udvikle en forbindelse mellem virksomhedens mål, strategier og visioner, og strategierne for kompetenceudvikling
  • lede virksomhedens læringsprocesser
  • skabe en sammenhæng mellem virksomhedens udviklingsstrategier, og strategierne for HR og lærings- og kompetenceudviklingen

Praktisk

SmartLearnings online fag i Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling er fleksibelt tilrettelagt, så du kan tilpasse det din hverdag. Vi tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage

Underviser

Jesper Holm

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder