Human Resource Management og ledelse

Få nye perspektiver på ledelse og Human Resource Management (HRM), og bliv i stand til at inddrage HR Management-perspektiver i dine daglige ledelsesopgaver.

Introduktion

Udover personaleadministration, drejer Human Resource Management sig om bl.a. personalepolitik, kompetenceudvikling og håndtering af udfordringer blandt medarbejderne.

På faget Human Resource Management og ledelse lærer du at

  • analysere, vurdere, vælge og anvende HRM metoder og redskaber i løsning af praktiske ledelsesopgaver såvel på strategisk som taktisk og operativt niveau
  • sikre tilstedeværelsen af de nødvendige kompetencer inden for eget ledelsesområde gennem tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere

På faget Human Resource Management og ledelse bliver du præsenteret for forskellige strategiske perspektiver på human resource management, og får mulighed for at fordybe dig i forskellige tilgange til kompetenceudvikling og måling af effekten af udviklingsaktiviteter.

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil kunne håndtere komplekse HRM-problemstillinger som en del af din egen ledelsesmæssige praksis, og under hensyntagen til den organisatoriske kontekst.

Udbytte

På faget får du en forståelse for perspektiver, teorier, begreber og metoder indenfor HRM, og at reflektere over anvendt praksis.

På baggrund af disse, får du kompetencerne til at deltage aktivt i udviklingen og gennemførelsen af organisationens samlede HR-tiltag. 

Praktisk

SmartLearnings online diplomfag i Human Resource Management og ledelse er så fleksibelt at du kan tilrettelægge dit studie, så det passer bedst ind i din hverdag. På faget tager vi udgangspunkt i dine ledelsesmæssige problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage

Underviser

Hanne Röhl Kriegbaum

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder