Forandringsledelse

Flere startdatoer:

Ser du forandring i din virksomhed som en konkurrencemæssig fordel, og vil du gerne arbejde med styring af forandringsprocesser? På Forandringsledelse lærer du som leder at håndtere og gennemføre forandringer og udvikling i virksomheden i praksis.

Introduktion

På faget Forandringsledelse introduceres du for teorier om udvikling af samfund og organisationer, og i den forbindelse de muligheder, du som leder har for at lede og styre virksomhedens forandringsprocesser. 

Vi beskæftiger os på faget bl.a. med

  • virksomhedens kultur, værdier og visioner og hvilken betydning det har for mulighederne for udvikling og interventionsmuligheder i virksomheden
  • lederroller, lederopgaver og ledelsesmuligheder i forandringsledelse
  • teoretiske tilgange til samfundsudvikling og organisationsforandring, og hvordan du relaterer disse teorier til dine kompetencer indenfor ledelsesmæssig organisationsforandring

Relevans

Faget er relevant for dig, der gerne vil styrke dine kompetencer til at lede forandringsprocesser i virksomheden. Du kan anvende din nye viden til at skabe større værdi, nå bedre resultater for din organisation og skabe et godt og inspirerende arbejdsmiljø.

Udbytte

Du får kompetencerne til at

  • lede og udvikle organisatoriske forandringsprocesser
  • identificere din egen og virksomhedens behov for forandringer og kompetenceudvikling
  • reflektere og vurdere ledelsesmæssige udfordringer og muligheder, som opstår ved ledelsesinitierede og emergerende forandringsprocesser.

Praktisk

SmartLearnings online diplomfag i forandringsledelse er tilrettelagt så fleksibelt at du kan planlægge dit studieforløb til dine arbejdsmæssige og private forhold. Vi tager på faget udgangspunkt i dine ledelsesmæssige problemstillinger og erfaringer, så din læring forankres i din daglige praksis.

Tilbage

Underviser

Rikke Bech Hybjerg Skougaard

Har du spørgsmål?

Kontakt vores studievejleder

Liselotte Hansen

Studievejleder