Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Vil du arbejde med virtualisering af services? På Cloud lærer du om netværk af virtuelle maskiner og sikker kommunikation.

Flere startdatoer:

Introduktion

På det obligatorisk fag Cloud får du mulighed for at at arbejde kreativt med idéer og løsninger ved brug af forskellige cloud teknologier.

På faget beskæftiger vi os bl.a. med

  • at skabe dine egne løsninger i skyen - som eksempelvis din egen hjemmeside med egen database og plads til at gemme filer
  • hvordan man nemt, hurtigt og effektivt kan skabe, skalere og lukke løsninger i skyen
  • hvordan forskellige cloud teknologier kan samarbejde i en samlet løsning
  • at skabe flotte og overskuelige visuelle oversigter over fejl, omkostninger mv. på dine løsninger
  • Serverless Computing, der danner trend i større og mindre virksomheders migrering til cloud

Relevans

Faget er for dig, der gerne vil kvalificeres til at arbejde med udvikling og vedligeholdelse af IT-løsninger indenfor netværk og cloudservices.

Udbytte

Faget sikrer dig kompetencerne til at

  • vælge platform i samarbejde med andre
  • bidrage med forslag til infrastruktur
  • tilegne dig yderligere viden om cloudbaserede løsninger

Praktisk

Bemærk at Azure kræver, at du binder et gyldigt kreditkort til kontoen ved sign-up. Derefter giver Azure et års gratis brug af udvalgte services. Der anvendes typisk services på faget, der er ”free-tier-eligible", men du kan komme til at vælge services, der koster noget. Så vær opmærksom når du vælger.

Da faget foregår online, er det så fleksibelt at du kan tilpasse studiet til dine arbejdsmæssige og private forhold, så du kan studere når og hvor det passer dig bedst. Faget tager udgangspunkt i dine problemstillinger og erfaringer, så du straks kan bruge din nye viden i dit professionelle virke.

Tilbage

Underviser

Morten Christian Empeno Kristensen