To personer ser ud over vandet

Mit fag er med løbende optag? Hvad vil det sige?

Vil du gerne tage et fag i dit eget tempo og kribler det i fingrene for at komme i gang med det samme? Så har du det helt rigtige fag i kikkerten!

Vores fag med løbende optag er for dig, der godt selv kan lide at bestemme, hvor hurtigt, hvor langsomt, hvor overfladisk eller hvor grundigt, du vil gennemføre dit fag. Du kan dog maksimalt bruge 6 måneder på et 5 ECTS fag og 12 måneder på et 10 ECTS fag.

Eksamen? Den er selvfølgelig også løbende.

Når du tilmelder dig, så kommer du ombord på faget ligeså snart at vi har sikret os at vi kan optage dig, og betalingen er faldet på plads. Smart, hva?

Hvad kan jeg forvente på faget?

Dit fag med løbende optag er opbygget i temaer, som kan variere i størrelse og omfang.

Du og dine medstuderende kommer løbende ombord på faget, og det betyder, at I ofte vil være vidt forskellige steder i faget - men det ser vi bare som en fordel.

I kan spille ind med forskellige vinkler, og hvor én studerende måske ved noget, du endnu ikke gør, så kan du spille ind med viden, som de andre måske var ved at glemme. På den måde vinder alle.

Ligesom på alle vores andre fag er der en underviser tilknyttet, som følger dig fra start til slut. Underviseren står til rådighed for sparring og sørger for, at du kommer godt igennem og får præcis det ud af faget, som du ønsker dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et fag med løbende optag - online, naturligvis!

Hjælp