Person med høretelefoner

Hvor er vi glade for, at du spørger.

Online undervisning er nemlig vores passion. Ja, faktisk har vi nørdet det i over 30 år.

Vi ved, hvad der virker, når du skal lære ny viden online - hvis vi altså selv skal sige det. 

Men nok om os! Lad os kigge nærmere på, hvad du kan glæde dig til, hvis du tager online undervisning hos os.

 

"Er det ikke bare normal undervisning, som er optaget på video?"

Langt fra, faktisk.

Undervisning online kan ikke sidestilles med den klassiske undervisning i et fysisk klasserum (du ved, sådan ét der lugter af madpakker og ingen vil sidde på forreste række).

Du lærer selvfølgelig en masse nyt med begge typer undervisning, men vejen dertil er forskellig.

SmartLearnings online undervisning er aldrig "traditionel" undervisning, som bare er optaget på video. Vi tænker online læring ind helt fra den første quiz til din sidste aflevering.

Det gør vi, fordi vi ved, at det er sådan du får mest ud af din online undervisning.

Vores online undervisning bygger på 7 udvalgte undervisningsprincipper for online læring, som sikrer at uanset hvilket fag du tager, får du undervisning af høj kvalitet, som er specielt designet til at fungere online.

Når det er sagt, så er vores undervisere forskellige, og fagene er forskellige, og derfor varierer vægtningen af undervisningsprincipperne.

Uanset hvad, så har alle undervisere det samme mål: At sikre at du kan gå fagligt rustet til eksamen og bruge din viden ude i virkeligheden.

Du kan læse mere om vores 7 undervisningsprincipperne lige her

 

"Hvordan kommunikerer jeg med min underviser og mine medstuderende?"

Det er heldigvis nemt at kommunikere med din underviser og medstuderende.

Og det bedste er (synes vi i hvert fald) at kommunikationen er asynkron - altså at I ikke behøver være tilstede samtidig (ligesom når du sender en sms til en ven og hun svarer et par timer senere).

Og hvad betyder det så for din undervisning? Det betyder, at du kan studere hvor og når du vil - hej, fleksibilitet!

Nogle få gange i løbet af dit fag mødes du (online, naturligvis) med din underviser og dine medstuderende i real-tid - det vil sige på et online møde, hvor I kan tale sammen her-og-nu (ligesom når du ringer til en ven).

Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette balance mellem at mødes i real-tid og at kommunikere asynkront, så du får det bedste fra begge verdener.

 

"Hvordan ved jeg, om jeg fagligt er på rette vej?"

Ah ja, et spørgsmål mange studerende stiller - uanset om de studerer online eller med fysisk fremmøde.

Hos SmartLearning kan du hele tiden sparre med din underviser om din proces.

Du kan chatte med din underviser eller kommunikere via beskeder, og du kan booke individuelle vejledningsmøder.

Du får feedback på udvalgte afleveringsopgaver undervejs, og du kan blive bedt om at give og modtage feedback fra dine medstuderende. Din viden deler du med dine medstuderende, ligesom de deler med dig.

Du vil også prøve kræfter med quizzer og lignende, som giver dig øjeblikkelig feedback og stimulerer din nysgerrighed og faglighed. 

På den måde kan du hele tiden holde øje med, om du får dét ud af din uddannelse, som du ønsker dig.

 

"Er LiveLearning det samme som en klassisk undervisningstime?"

Når du studerer hos SmartLearning kan du cirka en håndfuld gange i løbet af dit fag deltage i en LiveLearning.

Men hvad er LiveLearning, spørger du?

LiveLearnings kan ikke sammenlignes med en klassisk undervisningstime eller et webinar. Det er noget helt for sig, fordi det er online og et format, hvor du som studerende kommer rigtigt meget på banen (ikke nogle kedelige monologer fra underviseren, så du falder i søvn over computeren!).

Vores koncept fokuserer på at skabe et trygt og interaktivt rum, hvor du og dine medstuderende kan drøfte relevante problemstillinger og løse konkrete opgaver.

I stedet for en traditionel underviser, vil vores underviser fungere som en facilitator, der hjælper jer med at opnå en dybere forståelse for emnet.

Når du deltager i vores LiveLearnings, vil du opleve at være på en "træningsbane". Det er et trygt sted, hvor du kan øve dig i at anvende din nye viden fra faget, inden du kaster dig ud i at anvende den i praksis.

Vores LiveLearnings foregår live og er tilpasset online formatet, både i tid og omfang. Vores mål er at hjælpe dig med at opbygge en solid forståelse af emnet og give dig de færdigheder, du har brug for, for at lykkes.

Er du forhindret i at deltage? Det er altid godt at deltage i LiveLearnings, men vi ved godt, at du har en travl hverdag og kan blive forhindret. Derfor bliver alle LiveLearning sessioner optaget. Der kan dog være enkelte tilfælde, hvor det ikke er meningsfuldt at optage.

Når LiveLearnings bliver optaget, vil de efterfølge blive gjort tilgængelige på faget, så du kan gense sessionen. Det er både smart, hvis du blev forhindret i at deltage, eller hvis du vil se optagelsen igen - for eksempel op til eksamen.

Så nej, vores LiveLearnings er ikke det samme som en klassisk undervisningstime eller et webinar, men det er en innovativ måde at lære på, som er tilpasset vores moderne online verden.

”Vi værner om fleksibiliteten på vores fag – derfor skal læringsformen i videst muligt omfang være uafhængig af, at vi mødes på et bestemt tidspunkt. I stedet opprioriterer vi den personlige kontakt til underviseren, som den studerende altid har en direkte linje til.” Kristina Bille Grill-Henriksen, Uddannelseschef

Kort sagt, du får topkvalificeret online undervisning, der er særligt tilrettelagt efter undervisningsprincipper for online læring og som vi, med vores 30 års erfaring, ved virker.

 

"Hvordan støtter min underviser mig i min læringsproces?"

Vi har nogle af de bedste, dygtigste og sødeste undervisere. Du kan derfor altid være sikker på at få alt den støtte og vejledning, du har brug for. For eksempel får du altid:

  • Tilstedeværende underviser: Din underviser tjekker beskeder og indlæg flere gange om ugen. Svartider varierer afhængigt af holdstørrelse, men du vil altid få svar indenfor 2 hverdage. Du kan altid tage kontakt til din underviser, hvis du har behov
  • En udstrakt hånd: Din underviser kontakter dig løbende med tilbud om hjælp, tilskyndelse til deltagelse, ros etc.
  • Faglig vejledning: Din underviser tilbyder dig løbende individuel vejledning både mundtligt og skriftligt. Specielt op til eksamen bliver der afsat tid til sparring og vejledning
  • Faglig feedback: Du får personlig feedback på udvalgte afleveringsopgaver undervejs af enten din underviser eller af dine medstuderende. Antal og metode afhænger af fagets længde, opbygning og opgavens karakter. Nogle opgaver er for din egen øvelses skyld og uden feedback
  • Rettetid: Du får feedback på dine opgaver indenfor 7 hverdage efter afleveringsfristens udløb
  • LiveLearning: Vi afholder LiveLearnings af højest 1 times varighed på alle fag. Antallet varierer afhængigt af fag og formål. Du kan som minimum forvente 4 LiveLearnings på et 5 ECTS fag og 5 LiveLearnings på 10 ECTS fag. LiveLearnings lægger op til dialog og interaktion mellem jer studerende, og vi er sikre på, at du får mere ud af dit fag, når du prioriterer at deltage i LiveLearning
  • Gennemtænkte læringsforløb: Alle vores undervisningsforløb er udviklet ud fra vores 7 undervisningsprincipper

Lyder det som noget for dig? Skønt! du finder en oversigt over alle vores fag her