Person der smiler

Er din nye underviser en robot?? Nej, det er ikke helt dét, vi mener. Men på faget Anvendelse af kunstig intelligens er undervisningen alligevel lidt anderledes, end du er vant til hos os. Vi tror nemlig på at kunstig intelligens kommer til at ændre undervisning ligeså meget som det ændrer alle andre brancher. På det her fag kommer vi med et bud på, hvordan fremtidens undervisning kan se ud.

Mennesker og robotter

Vi har gjort faget hyper fleksibelt, så du kan starte når du vil og gå til eksamen når du vil. På den måde, kan du selv bestemme hvor hurtigt, hvor langsomt, hvor overfladisk eller hvor grundigt du vil gennemføre de enkelte dele af faget.

Du har op til et helt år til at blive færdig med faget - men tro os, du kommer til at gøre det meget hurtigere!

De elementer du kender fra fag hos SmartLearning - f.eks. LiveLearnings - har vi erstattet med løbende opgaver, videoer, og tæt dialog med din menneskelige sparringspartner.

Ja, du hørte helt rigtigt. Din “mentor” er et ægte levende menneske af kød og blod. Dem tror vi nemlig ikke kan udkonkurreres i fremtidens undervisning.

Men er der så ingen robotter? Jo jo, du får selvfølgelig også en virtuel sparringspartner: ChatGPT. 

Har vi fanget din opmærksomhed? Læs så endelig videre for at blive klogere på den særlige undervisningsform på dette fag.

Menneskelig sparringspartner fra start til slut

Hvad drømmer du om at lære på faget? Din menneskelige sparringspartner hjælper dig med at få det til at gå i opfyldelse.

Når du starter på faget, har I en introsamtale (online, naturligvis), hvor I sammen tilrettelægger dit fag, så det passer perfekt til dine drømme.

Men du slipper ikke for din menneskelige sparringspartner så let. Vedkommende vil hjælpe dig hele vejen til eksamensbeviset.

Virtuel sparringspartner - spørg og du skal få svar, NU!

Som noget helt særligt på dette fag, vil du få en virtuel sparringspartner.
Du lærer at bruge ChatGPT til spørgsmål, sparring, feedback og meget mere. At bruge ChatGPT på en klog måde, er en værdifuld kompetence i din karriere - og så har det den fordel, at ChatGPT svarer med det samme (modsat din menneskelige sparringspartner som har sine styrker, men også sover, spiser, brygger kaffe, lægger vasketøj sammen og den slags menneskelige besværligheder). Alt i alt får du det bedste fra begge verdener.

Hvad vil DU gerne lære?

Kunstig intelligens gør sit indtog i ALLE brancher - også din. Men præcis hvordan man bruger kunstig intelligens bedst, varierer fra fagområde til fagområde.
Derfor kan du undervejs på dit fag vælge at dykke dybere ned i forskellige teamer, der passer lige præcis til dit arbejde og dine interesser.
Vælg for eksempel imellem:

  • programmering
  • markedsføring
  • økonomistyring
  • ledelse
  • og meget mere…Vi glæder os til at byde dig velkommen på faget - og give dig en forlomme i AI-ræset (online, naturligvis)!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på faget - og give dig en forlomme i AI-ræset (online, naturligvis)!

Start allerede i dag! Klik her og tilmeld dig på ét minut