Månedens underviser: Kristian Langborg-Hansen

001 Kristian 1075x605

Foto: Magasin.stamdata.dk 

I 10 spørgsmål og svar, kan du komme med bag om skærmen og lære vores undervisere lidt bedre at kende. I denne måned møder du manden bag app’en Vild med Allan, der fredag efter fredag var med til at sende fodboldstjernen Allan Simonsen videre i Vild med dans, og så har han fået Telmore til at sponsere et års gratis abonnement til dén, der kunne slå verdensrekorden i WordFeud


224646 480 370 24 0 1150 795 2

Navn: Kristian Langborg-Hansen


Familie: Gift med Brith, og far til Jakob på 4 år og Daniel på 9 år. Vi har selv seks katte, låner en markfuld køer af naboen om sommeren og lægger græs til en mindre hjorteflok.



Bor: Lidt uden for en forstad til Christiansfeld

Underviser i: De tekniske IT-fag programmering, database, webudvikling

Faglig baggrund: Datamatiker

Foto: Ugeavisen Kolding


Erhvervserfaring

  • Jeg har 10 års erfaring som IT-konsulent med speciale i digital selvbetjening. Du har måske prøvet noget af det jeg har lavet på NemID, Optagelse.dk eller i din netbank, hvis du har en af de mindre banker. 

  • 5 år som softwareudvikler hos Schneider Electric, hvor jeg forsøgte at mindske det miljømæssige aftryk af store datacentre, et område som jeg er medforfatter til to patenter på. 

  • 5 år som selvstændig i App Academy, hvor vi blandt andet har lavet online-kurser og programmering i børnehøjde for mere end 10.000 børn.


  • Derudover har jeg skrevet og oversat en lang række IT-bøger fra 30 til 600 sider. Nogle er udgivet på eget forlag og andre hos Libris, Teknisk Forlag og Gyldendal.


Hvor lang tid har du undervist hos SmartLearning

Jeg har undervist 2 ½ år hos SmartLearning

Hvorfor underviser du?

Det er det sjoveste job, jeg har haft, og jeg kan godt lide glæden hos de studerende, når de lærer noget nyt. Det er altid afvekslende, for de studerende oplever hele tiden nye og anderledes udfordringer.

Hvordan var den bedste underviser, som du selv har haft? 

Han havde et fantastisk fagligt niveau og høje ambitioner på vores vegne som studerende. Han tolererede ikke slendrian, men der var alligevel altid plads til pjat og morskab, så længe det var inden for rammerne. 



Fun facts 

  • Det mest underlige emne, jeg har skrevet om, er faciliteterne på rastepladser langs de franske motorveje. Det blev til en artikel i Jyllands-Posten.

  • Den skøreste app, jeg har lavet, er Vild med Allan - app’en, der gjorde det muligt at stemme på Allan Simonsen i Vild med Dans. Det var skørt nok til at blive omtalt i Ekstra-Bladet.

  • Mit vildeste websted blev vist mere end 10.000 gange på en halv time, da jeg fik Telmore til at sponsere et års gratis abonnement til dén, der kunne slå verdensrekorden i WordFeud.


Hvorfor efteruddannelse?

„Som verden er i dag, er det nødvendigt løbende at opgradere sin viden. Mit råd er: Har du lysten, så gå i gang!“

Jens, tidligere studerende

 

„Jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg har valgt rigtigt! Tak SmartLearning, for fleksibilitet, muligheder, alternativt mindset mv!“

Kristina, tidligere studerende

„At læse hos SmartLearning, er netop det, smart læring. Du strukturer selv hvor, hvornår og hvordan du lærer bedst.“ – Louise

Din uddannelse skal passe ind i din hverdag. Derfor har vi skruet helt op for fleksibiliteten – men fællesskabet med dine medstuderende og din direkte line til underviseren har vi ikke pillet ved.

Er du nysgerrig på hvordan din undervisning fungerer? Say no more!

Hvilke muligheder har jeg?

Korte kurser

Er du på udkig efter viden og værktøjer, du kan bruge med det samme til at løse en konkret udfordring? Så besøg SmartLearnings 'lillesøster' GetSkills, der udbyder korte værktøjsbaserede online-kurser inden for ledelse og IT.

Besøg GetSkills her

Akademiuddannelse (AU)

Vores Akademiuddannelser er skræddersyet til travle voksne som dig, der vil udvide horisonten og styrke karrieren - uden at parkere de daglige arbejdsopgaver eller gå på kompromis med privatlivet.

Se uddannelserne her

Diplomuddannelse

Vores diplomuddannelse er for dig, der har styr på arbejdslivet og allerede har en kort videregående uddannelse, men som tørster efter mere – mere viden, mere karriere, mere personlig og faglig udvikling.

Se uddannelserne her

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 3615 4519

Telefon åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 15.00
Fredag kl. 9.00 - 13.00

De fleste er faktisk i tvivl 

Det er ikke altid lige let at finde vej i uddannelses-junglen. Hvilket niveau skal du starte på? Kan du få tilskud? Hvad kræver det egentlig at studere?

De fleste er faktisk i tvivl, når de starter på deres rejse med efteruddannelse. Derfor sidder vores studievejleder Liselotte klar til at hjælpe i din unikke situation – online, naturligvis!

Ikke helt som de andre 

Online undervisning er i rivende udvikling og findes efterhånden i mange former og farver. Hos SmartLearning har vi nørdet online læring længe inden det blev moderne. Faktisk har vi 30 års erfaring.

Er undervisningen så gammeldags og støvet, spørger du? Langt fra! Vi ELSKER at nørde læring, ny teknologi og tendenser. Ja faktisk ser vi os selv lidt som en frontrunner på det område. Vil du lære os bedre at kende? Så læs mere om os her.

Statsgodkendte uddannelser - udover ny viden får du også ECTS point
30 års erfaring med online undervisning - og vi udvikler os stadig
Asynkron og online undervisning passer ind i din travle hverdag

„Vi værner om, at din uddannelse altid er så fleksibel, som overhovedet muligt. Det meste af din undervisning kan du tage præcis, når det passer dig. Men menneskelig kontakt kommer du ikke til at mangle (tværtimod): Du har altid en direkte linje til din underviser, som guider dig personligt gennem dit læringsforløb“

Kristina Bille Grill-Henriksen, Uddannelseschef

Sådan fungerer din online undervisning

Hjælp