Logistik er relevant for mange

En ejer af en franchisebutik med udstyr til heste. En lagerforvalter med ansvar for lagerstyringen. En logistikkoordinator i PostNord. En studerende bosat i Thailand. En IT-udvikler, som laver informationssystemer til lagerstyring og spedition, og en supervisor fra Qatar Airlines. Der er mange forskellige profiler og baggrunde på SmartLearnings fag Logistik.

Logistik handler om koordinering mellem indkøb, produktion og salg, og har med styring af varer og serviceydelser at gøre. Altså processen fra råvaren modtages til det færdige produkt leveres. Men det handler også om den kommunikationen, der følger hele processen:

"Logistik dækker bredt. Derfor er faget oplagt for de, der arbejder med transport, indkøb, salg eller produktion. Det behøver ikke være inden for handelsvirksomhed. Vi har også studerende fra service- og undervisningssektoren," siger underviser på SmartLearning, civiløkonom Finn Aagaard Andreassen.

Både internationalt og til hjemmemarkedet

Logistik kan læses online hos SmartLearning. Muligheden for at læse faget som online studie er særligt attraktivt for studerende, der bor eller er udstationeret i udlandet for internationale virksomheder:

"Faget henvender sig både til ansatte i internationale virksomheder men også til dem, der arbejder med det danske marked og dækker mange forskellige opgaver i relation virksomhedens kunder og leverandører," siger Finn Aagaard Andreassen.

Ivonne Søgaard Bodin er en af de studerende på Logistik. Til daglig arbejder hun med ekspedition og distribution hos Ecco sko. Det er hendes chef, der har bevilget hende faget logistik på akademiuddannelsen i International transport og logistik.

"Logistik er relevant og jeg bruger, det jeg lærer direkte i mit daglige arbejde hos Ecco sko, hvor jeg arbejder med ekspedition og distribution. Det er især dejligt at få teorien med. Og så fremmer uddannelsen min karriere på længere sigt,” siger Ivonne Søgaard Bodin.

Ivonne valgte at læse online på grund af sine børn og sin mands lange arbejdstider, og fordi hun kan tage faget med på rejser og gøre transport til studietid. Fordelen ved at læse online er også din underviser er til rådighed, når du har brug for det og svarer på dine spørgsmål og vejleder:

“Vores underviser Finn Aagaard Andreassen er en meget dedikeret underviser, som følger godt op med vejledning og servicen er god. Så alt fungerer rigtigt godt," siger Ivonne Søgaard Bodinder, der arbejder med ekspedition og distribution hos Ecco sko.

Logistikken aflæses på bundlinjen

At styre logistikken effektivt påvirker direkte virksomhedens overskud og afkastningsgrad. Derfor er logistikken så afgørende for virksomheders succes:

"At reducere varelageret og øge omsætningshastigheden er vigtige elementer, men det er også vigtigt, at kunden får varen til tiden og i rette kvalitet. Den øgede globalisering med de store geografiske afstande betyder større økonomisk kapitalbinding og større risiko med stigende fokus på logistikstyring," forklarer Finn Aagaard Andreassen.

Bredt studie med praksisnær undervisning

På faget Logistik lærer du om mål og strategier inden for logistisk effektivitet. Du lærer om samarbejde med kunder, om lager-, distributions- , produktions- og indkøbsstyring.

Derudover får du viden om discipliner som informationsteknologi, ledelse, organisation, innovation, kvalitet og miljøstyring gennem forløbet. Teorien du læser omsættes løbende til praksis, når relevante problemstillinger fra den din hverdag inddrages i undervisningen.

Fakta om akademiuddannelsen (AU) i International transport og logistik

Logistik fungerer som obligatorisk fag på AU i International transport og logistik sammen med faget Supply Chain Management.

Uddannelsen starter også som blended undervisning i foråret. Det vil sige, at du fremmøder fire fredage til klasseundervisning og resten foregår online.

Læs om faget og uddannelsen her

09.12.2015 / Martin Hammer

Vil du vide mere?

Kontakt vores studievejledere og få en snak om dine muligheder for en opkvalificering.

Måske er en videreuddannelse indenfor logistik den rette vej for dig. 

Kontakt Mette og Sonja på 

  • telefon 3615 4519,
  • email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
  • kontaktformularen, eller
  • på chatten

Hvorfor efteruddannelse?

„Som verden er i dag, er det nødvendigt løbende at opgradere sin viden. Mit råd er: Har du lysten, så gå i gang!“

Jens, tidligere studerende

 

„Jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg har valgt rigtigt! Tak SmartLearning, for fleksibilitet, muligheder, alternativt mindset mv!“

Kristina, tidligere studerende

„At læse hos SmartLearning, er netop det, smart læring. Du strukturer selv hvor, hvornår og hvordan du lærer bedst.“ – Louise

Din uddannelse skal passe ind i din hverdag. Derfor har vi skruet helt op for fleksibiliteten – men fællesskabet med dine medstuderende og din direkte line til underviseren har vi ikke pillet ved.

Er du nysgerrig på hvordan din undervisning fungerer? Say no more!

Hvilke muligheder har jeg?

Korte kurser

Er du på udkig efter viden og værktøjer, du kan bruge med det samme til at løse en konkret udfordring? Så besøg SmartLearnings 'lillesøster' GetSkills, der udbyder korte værktøjsbaserede online-kurser inden for ledelse og IT.

Besøg GetSkills her

Akademiuddannelse (AU)

Vores Akademiuddannelser er skræddersyet til travle voksne som dig, der vil udvide horisonten og styrke karrieren - uden at parkere de daglige arbejdsopgaver eller gå på kompromis med privatlivet.

Se uddannelserne her

Diplomuddannelse

Vores diplomuddannelse er for dig, der har styr på arbejdslivet og allerede har en kort videregående uddannelse, men som tørster efter mere – mere viden, mere karriere, mere personlig og faglig udvikling.

Se uddannelserne her

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 3615 4519

Telefon åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 15.00
Fredag kl. 9.00 - 13.00

De fleste er faktisk i tvivl 

Det er ikke altid lige let at finde vej i uddannelses-junglen. Hvilket niveau skal du starte på? Kan du få tilskud? Hvad kræver det egentlig at studere?

De fleste er faktisk i tvivl, når de starter på deres rejse med efteruddannelse. Derfor sidder vores studievejleder Liselotte klar til at hjælpe i din unikke situation – online, naturligvis!

Ikke helt som de andre 

Online undervisning er i rivende udvikling og findes efterhånden i mange former og farver. Hos SmartLearning har vi nørdet online læring længe inden det blev moderne. Faktisk har vi 30 års erfaring.

Er undervisningen så gammeldags og støvet, spørger du? Langt fra! Vi ELSKER at nørde læring, ny teknologi og tendenser. Ja faktisk ser vi os selv lidt som en frontrunner på det område. Vil du lære os bedre at kende? Så læs mere om os her.

Statsgodkendte uddannelser - udover ny viden får du også ECTS point
30 års erfaring med online undervisning - og vi udvikler os stadig
Asynkron og online undervisning passer ind i din travle hverdag

„Vi værner om, at din uddannelse altid er så fleksibel, som overhovedet muligt. Det meste af din undervisning kan du tage præcis, når det passer dig. Men menneskelig kontakt kommer du ikke til at mangle (tværtimod): Du har altid en direkte linje til din underviser, som guider dig personligt gennem dit læringsforløb“

Kristina Bille Grill-Henriksen, Uddannelseschef

Sådan fungerer din online undervisning

Hjælp