SmartLearning: et kvalificerende studie

Du får ECTS-point for alle dine kurser.

SmartLearning er en del af de danske erhvervsakademier. Du bliver uddannet af kompetente undervisere og tilegner dig teorier og praktiske metoder, som du med det samme kan bruge på dit job og i din karriere. Og du får endnu flere muligheder for videreuddannelse.

Et online studie / fjernstudie hos SmartLearning giver dig papirer på dine kompetencer

Alle vores uddannelser er udbudt under lov om åben uddannelse.

Det betyder at du får ECTS-point for hvert eneste fag du tager hos os (undtaget de indledende fag).

Du får desuden et eksamensbevis for hvert fag du består.

ECTS-point

ECTS (European Credit Transfer and Accumulation) er et system der beskriver omfanget af et fag der er taget på en videregående uddannelse.

Et akademisk studieår har et omfang af 60 ECTS-point. Dvs. et 2-årigt fuldtidsstudie (fx en markedsføringsøkonom) består af i alt 120 ECTS-point.

Både vores akademi- og diplomfag har et omfang af enten 5 eller 10 ECTS-point. Det er altså ikke en måde at forklare uddannelsesniveauet på, men udelukkende en forklaring af omfang og arbejdsbyrde på et fag / en uddannelse.

Selve uddannelsens teoretiske omfang er dog kun på 60 ECTS-point. De resterende 60 ECTS-point får du oveni på baggrund af de 2 års erhvervserfaring du skal have for at kunne starte på en akademiuddannelse (sammen med en adgangsgivende uddannelse - se mere under adgangskrav).

Læs mere om hvordan et online studie foregår hos SmartLearning

Hjælp