SmartLearning: et fleksibelt studie

Maximal fleksibilitet

Hos SmartLearning kan du tage din uddannelse på deltid, uanset hvor du befinder dig, og når det passer dig. Det foregår online på en enkel og gennemprøvet måde, og selv eksamen kan du vælge at tage online. Det giver dig frihed til at bevare balancen i en travl hverdag.

Du kan tilrettelægge dit studie præcis som det passer dig - på flere måder:

Intet fremmøde / uafhængigt af geografi

Du skal ikke møde op til undervisning nogle steder.

I stedet logger du ind på vores online læringsportal, SmartLearning Online. Her finder du alt du skal bruge af materialer, læseplan og praktisk information.

Det er også her du kommunikerer med dine medstuderende og din underviser. Det er derved muligt at stille spørgsmål og bidrage til diskussioner døgnet rundt.

Litteratur / bøger købes som på et traditionelt studie hvor du møder op på en skole.

Uafhængigt af tid

Du bestemmer selv hvornår du vil studere.

Kl. 3 om natten er lige så gyldigt som kl. 15 om eftermiddagen. På den måde kan du tilpasse dit studie så det fungerer mest optimalt i din hverdag hvor arbejde, familie, fritid, rejser og andet i forvejen kan fylde kalenderen op.

Du kan altså studere når ungerne er lagt i seng, i frokostpausen på jobbet, i toget på vej hjem fra arbejde, efter kaffe med vennerne lørdag eftermiddag, inden familiemiddagen søndag formiddag eller når det ellers passer bedst ind i din kalender.

Du bestemmer selv tempoet

Det er op til dig i hvilket tempo du tager din uddannelse.

Du kan tage et fag ad gangen, og derved studere på deltid - eller du kan tage to fag samtidig, så du studerer på fuld tid (der kan være undtagelser hvor 2 fag tilsammen ikke giver fuldtidsstudie).

Det står dig frit for at tage et semester fri fra studierne hvis du har brug for det.

Du tilmelder dig og betaler for et fag ad gangen, ikke en hel uddannelse. På den måde tilrettelægger du selv rækkefølgen og tempoet - du behøver derfor ikke at have en fast tilrettelagt plan fra starten af for hvilke fag du vil tage hvornår. Dog anbefales det at de obligatoriske fag tages i den rækkefølge de er angivet.

Læs mere om hvordan et online studie foregår hos SmartLearning

Hjælp