Kan jeg dele betaling af mit fag op i rater? JA!

Person der drikker kaffe

Absolut! Vi forstår, at livet kan være fyldt med uventede udgifter. Derfor tilbyder vi nu muligheden for at betale dit næste 14-ugers fag over to rater. Så kan du fortsætte din uddannelse uden at bekymre dig om økonomien.

Hvordan finder jeg ud af, om mit fag kan betales i rater?

Først skal du tjekke, om faget du har i kikkerten varer 14 uger. Du finder svaret på fagets side, der hvor du kan tilmelde dig.

Hvordan tilmelder jeg mig ratebetaling? 

Når du tilmelder dig faget, skal du bare følge den normale tilmeldingsproces. Ved betaling vælger du "betalingskort, privat (i 2 rater)". Herefter gennemfører du betalingen som sædvanligt. Let og ligetil!

Hvornår bliver pengene trukket?

Din første ratebetaling trækkes på fagets startdato, eller på tilmeldingsdagen, hvis du tilmelder dig efter startdatoen. Din anden rate trækkes 30 dage senere. Husk, du skal betale begge rater også selvom du vælger ikke at fuldføre faget.

Skal jeg indtaste mine kortoplysninger for hver betaling?

Ja, for din sikkerheds skyld gemmer vi ikke dine kortoplysninger. Det betyder, at du selv skal indtaste dine kortoplysninger for hver ratebetaling. Det kan virke som en kedelig opgave, men vi sørger for at gøre processen hurtig og nem. Og bare rolig – vi sender dig en påmindelsesmail, så du ikke behøver at huske det selv.

Hvad hvis jeg beslutter mig for ikke at gennemføre faget?

Selv hvis du vælger at stoppe før eksamen, eller bliver forhindret i at fuldføre, skal du stadig betale begge rater. Men husk, vi er her for at støtte dig hele vejen og hjælpe dig med at nå i mål med dit fag.

Er ratebetaling en god løsning for mig?

Ratebetaling er perfekt, hvis du vil investere i dig selv og din fremtid, men også skal håndtere pludselige udgifter. Med ratebetaling kan du balancere din økonomi og fortsætte din efteruddannelse uden at bekymre dig om et stramt budget.

Er processen med ratebetaling kompliceret?

Overhovedet ikke! Vi har gjort det så enkelt som muligt. Bare følg tilmeldingsprocessen, vælg ratebetaling ved kassen, og gennemfør dine betalinger. Vi er her for at du kan komme videre med din uddannelse så nemt som muligt.