Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

Webinar maskinlaering

Phishingangreb, CEO Fraud, Social Engineering og USB-nøgler inficeret med malware. Det er trusler som de fleste kender til, men er de reelle for danske virksomheder - og hvordan skal vi beskytte os, hvis de er?
         

Det og meget andet fra den skumle it-sikkerhedsverden vil Institut for Cyber Risk (IFCR) fortælle og besvare spørgsmål om, på et webinar omkring it-sikkerhed og det aktuelle trusselsbillede, som bliver afviklet onsdag den 21. august kl. 20:00 – 21:00.

IFCR assisterer danske virksomheder med at beskytte sig mod cyber-trusler, og de vil til dette webinar fortælle om det aktuelle trusselbillede, og hvordan de som whitehats hjælper virksomheder med at beskytte sig imod hackere.

IFCR er en dansk virksomhed,  og de stiller op med to skarpe profiler, Mads Frandsen og Tobias Borg Petersen, som begge har flere års erfaring inden for it-sikkerhed fra danske it-sikkerhedshuse og senest i en af Nordens største it-sikkerhedsafdelinger, hvor de begge har arbejdet med både mindre og de helt store danske samt internationale virksomheder og organisationer.

Kristian Langborg-Hansen, underviser hos SmartLearning på bl.a. fagene database og grundlæggende Python vil facilitere webinaret, og sikre at du kan få besvaret dine spørgsmål.

        

Praktisk

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig.

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmelding

* skal udfyldes