Enhver med en passion kan blive en Creator. Det er dog ikke alle, der har iværksætterevnerne til at styre og skalere deres publikumsbase og opbygge et succesfuldt personligt brand. På dette webinar får du indblik i, hvad en Creator er og hvordan du måske ender med at blive en.

Creators har i dag rigtig mange forskellige muligheder for at tjene penge på deres publikum.

Mange Creators starter som glade amatører. De laver en masse content og tjener ofte ikke penge på det. Deres udfordring består i at kommercialisere deres indhold og samtidig skabe værdi.

For at Creators skal kunne udnytte deres sande potentiale, skal de have et indblik i alle de nye værktøjer der er kommet, for at hjælpe dem med at opbygge og tjene penge på netop deres publikum. De skal også have et indblik i og forstå muligheden for at tage ejerskab over deres relationer og opbygge et fællesskab, hvor passion og fælles intresse for noget, erstatter likes, views og impressions.

Kom med på rejsen, når Jesper Outzen tegner og fortæller om, hvilken betydning The Creator Economy får for den måde, vi forstår marketing på. Nogle taler om Creator Economy som en slags web 3.0!

Dit udbytte

Glæd dig til at:

  • Få viden om The Creator Economy og dens indflydelse marketing


  • Få greb om kernebegreberne inden for The Creator Economy

  • Blive inspireret til selv at blive en Creator

Dem møder du

Jesper Outzen er både underviser, og foredragsholder. Han er en passioneret oplægsholder, som trænger igennem skærmen til sit publikum.
 Han trækker aktivt på sine praktiske erfaringer fra den virkelige verden og ikke mindst sin faglighed som underviser i fagene Online kommunikation og Sociale Medier hos SmartLearning. 
Der er altså lagt op til et spændende webinar, hvor Jesper Outzen styrer slagets gang med faglighed, god stemning og højt humør.

Tilmelding

Der er ingen aktuelle webinarer.