Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

webinar stress okt 18

"Jeg er godt nok stresset i dag” er der sikkert en eller flere af dine medarbejdere, der siger. Men er udtalelsen et tegn på alvorlig stress, eller er det mere et signal om, at vedkommende har travlt? Hvis du som leder vil være klædt på til at registrere egne og andres tegn på stress, så deltag i dette webinar

Mandag den 22. oktober 2018 kl. 20:00 – 21:00 holder indlægsholder Steen Thomsen et gratis webinar, hvor du som leder bliver klædt på til at håndtere dine egne og andres signaler på stress. Emnet er vigtigt, da der hver dag er flere tusinde medarbejdere, der sygemelder sig med stress i Danmark. ”At gå ned med stress” er ikke alene slemt for den enkelte medarbejder, men kan også være økonomisk og kompetencemæssigt dyrt for organisationen og samfundet.

Webinaret er lidt anderledes end de webinarer du plejer at deltage i hos os. Du skal nemlig undervejs teste dig selv og din viden om stress ved hjælp af 20 spørgsmål i en underholdende og lærerig quiz. Efter hvert spørgsmål gennemgår og debatterer vi jeres svar. 

Indlægsholder er Steen Thomsen, der ejer og leder Nordsjællands Stressklinik, hvor han gennem 6 år har arbejdet med behandling og forebyggelse af stress i private og offentlige virksomheder. Steen har mere end 30 års erfaring med coaching og undervisning. Steen er eksamineret og certificeret stresscoach og certificeret instruktør fra PsykiatriFonden, ligesom han har skrevet bogen “Bogen om vores stress”.

Andreas Kærgård, der er underviser på SmartLearnings fag Ledelse i praksis, faciliterer webinaret. 

Sådan deltager du:

  • Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Det er en god idé at bruge høretelefoner.
  • Du skal hente Kahoot appen til iOS eller Android i Apple AppStore eller Google Market for at deltage i quizzen. Appen er gratis. Hvis du vil være super klar til at quizze, så kan du se en intro-video på www.kahoot.com.
  • Når du har hentet appen til din smartphone, er du klar. Du får resten af de informationer, du skal bruge for at deltage i quizzen, når webinaret starter. 
  • Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig her på siden. 
  • Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

        

Tilmeld dig webinar

* skal udfyldes