Corona-nedlukningen i 2020 satte for alvor gang i de virtuelle fællesskaber på arbejdspladsen. Vi har lært at hjemmearbejde kan styrke effektiviteten og koncentrationsevnen. Men som du måske har mærket på egen krop, så stiller det (også) nye krav til samarbejdet i organisationen, når nogle er til stede mens andre sidder hjemme.

På webinaret vil Lars Pedersen fra Pitstop Management komme med konkrete forslag til, hvordan organisationen kan skabe nye og mere effektive rammer for det hybride samarbejde, hvor nogle personer er på arbejdspladsen og andre personer arbejder hjemmefra.

Dit udbytte:

Du får kendskab til:

  • Hvordan organisationen kan sikre sammenhæng og retning i en verden, hvor nogle er til stede og nogle arbejder på distancen
  • Hvordan virtuelle arbejdsfællesskaber kan skabe mere arbejdsglæde og mindre stress
  • Hvordan du i rollen som enten leder eller medarbejder kan bidrage til fællesskab på distancen
  • Nogle praktisk anvendelige værktøjer til at udvikle virtuelle arbejdsfællesskaber

Om Indlægsholder:

Lars Pedersen er ejer af Pitstop Management og har speciale i distanceledelse og virtuelt samarbejde. I 2017 udgav Lars bogen ”Er der en leder til stede?”, der indeholder teori, cases og værktøjer, og i december 2020 udkom Lars’ seneste bog om virtuelle arbejdsfællesskaber - ”Samarbejde - hver for sig”.

Andreas Kærgård, underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis, faciliterer webinaret.  

Tilmelding

Der er ingen aktuelle webinarer.

Praktisk

  • Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig

  • Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret. Hvis du ikke modtager en mail med link, så husk at tjekke dit spamfilter