Står du midt i orkanens øje eller i mulighedernes paradis? Ja, det afhænger af øjnene der ser, men det er ofte det dilemma en mellemleder oplever. På webinaret bliver du klogere på, hvorfor alle organisationens krav og muligheder oftest samles hos mellemlederen. Vi dykker også ned i, hvordan mellemlederen kan bruge det til at få indflydelse både internt i organisationen og hos eksterne interessenter.

På webinaret vil Lillian Mogensen give dig et indblik i, hvorfor vi ikke kan undvære mellemlederne i danske organisationer, selv om mellemlederen ofte er prygelknaben. Mellemlederen har et stort ansvar for sine medarbejdere, og skal gå forrest, når det gælder virksomhedens strategi, vision og værdigrundlag. Mellemlederen er samtidig den leder i organisationen, som har lettest ved at binde organisationen sammen og sikre, at der skabes retning og mening.

Dit udbytte:

På webinaret bliver du klogere på

  • mellemlederens nuværende og fremtidige rolle
  • hvordan mellemlederen kan styrke bæredygtig ledelse
  • hvordan mellemlederen kan kombinere driftsledelse og personaleledelse i hverdagen
  • hvordan mellemlederen kan balancere mellem de fire ledelsesretninger: opad, nedad, udad og på tværs – uden at føle sig klemt

Om Indlægsholder:

Lilian Mogensen er bestyrelsesmedlem og rådgiver i strategisk ledelse. Hun har tidligere bl.a. været koncerndirektør i ATP og afdelingsdirektør for HR Udvikling i Danske Bank. Lillian er medforfatter til bogen Håndbog for mellemledere, der udkom i 2020.  

Andreas Kærgård, underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis, faciliterer webinaret.  

Tilmelding

Ugyldig email-adresse.
Skriv dit fornavn.
Skriv dit efternavn.
Feltet skal udfyldes.

Praktisk

  • Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig

  • Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret. Hvis du ikke modtager en mail med link, så husk at tjekke dit spamfilter