Hos SmartLearning benytter vi cookies for at gøre din oplevelse af hjemmesiden bedre. Ved fortsat brug af hjemmesiden samtykker du til vores brug af cookies.   Læs mere     OK
smartlearning logo

LYT webinar

Spiller dit team sammen - eller spiller I falsk? På webinaret bliver du præsenteret for en helhedsorienterede performancemodel, som kan hjælpe din afdeling eller organisation til at skabe bedre kundemæssige eller økonomiske resultater.

      

Torsdag d. 14. marts 2019 kl. 20.00-21.00 holder organisationskonsulent, foredragsholder og forfatter Merethe Klint et webinar med udgangspunkt i sin bog: ”LYT! – om samspil i organisationer”. På webinaret vil du blive klogere på, hvorfor det forpligtende samarbejde er et vigtigt og overset element, når du vil have teamet til at performe, så det skaber resultater og giver kunderne en bedre oplevelse.

Merethe Klint henter sin viden fra musikeres arbejde i et band eller orkester. Her er det tydeligt, at når alle performer og samarbejder, opstår musikken, og publikum går fra koncerten med en god oplevelse. Det samme gælder i din organisation. De fleste ledere fokuserer på, hvordan de får den enkelte medarbejder til at performe så godt som muligt. Det er bestemt også vigtigt, men hvis ikke du og dine medarbejdere også fokuserer på det forpligtende samarbejde, risikerer I at arbejde i forskellige retninger, og der kan opstå fejl eller misforståelser. Det påvirker både jeres leverance, kundernes oplevelse af jeres arbejde og det interne arbejdsmiljø.

Andreas Kærgård, der er underviser på SmartLearnings Ledelse i praksis, faciliterer webinaret. Andreas vil sørge for, at du undervejs i webinaret kan komme med dine kommentarer og spørgsmål.

     

Om bogen LYT! – om samspil i organisationer

LYT! – om samspil i organisationer er en helhedsorienteret organisationsbog, som behandler både den ledelsesmæssige del og hvad der skal til organisatorisk, for at skabe de bedste forudsætninger for gode resultater. I bogen får du præsenteret cases, som beskriver, hvordan eksempelvis Tivoli og Topdanmark leverer resultater ved at tænke som en musiker og arbejde som et orkester.

Du kan i forbindelse med webinaret købe bogen til særlig kampagnepris: 199 kr. incl. moms og forsendelse (normalpris 239 kr.) 

Merete webinar Skærmbillede 2019 02 05 kl. 15.51.05

Merete Klim forfatter til bogen LYT! Om samspil i organisationer

          

Praktisk

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal tilmelde dig.

Link til webinaret sendes til din mail dagen før og på selve dagen for webinaret.

Vil du ikke gå glip af andre gode tilbud om gratis webinar? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


         tilmeld hobbyhavens kundeklub knap